În Bucureşti s-a deschis primul restaurant pentru familii, în care poţi mânca chiar şi întins pe jos!

30 septembrie, 2019
1 1 1 dsc 0198 jpg jpeg

Doi tineri părinţi antreprenori, Alex si Liana, au conceput o locaţie cu totul inedită,  în inima Bucureştiului, chiar in Cotroceni, lângă Gradina Botanică: primul restaurant pentru familii : La Iris - Club de familie. Aici locul de joacă e lângă mesele părinţilor. Astfel, în timp ce adulţii se relaxează cu un cocktail şi o pizza bună, cel mic se distreaza cu ceilalţi copii.

"Ne-am dorit un altfel de restaurant cu loc de joacă, ne doream să petrecem timp de calitate în familie, să socializăm cu alţi părinţi într-o locaţie cu mâncare şi băutură de calitate şi în care toată lumea să se simtă ca acasă".

Ei bine, aici chiar te poţi simţi ca acasă pentru că designul locaţiei le aparţine în totalitate celor doi şi multe obiecte de decor sunt handmade, create de ei. E singurul restaurant unde te descalţi la intrare, unde poti mânca întins pe jos ( dacă vrei ) iar bebeluşii pot merge de-a buşilea în siguranţă. 

1 img 8885poster sfd min jpg jpeg
stanga
dreapta
1 1 dsc 0156 jpg jpeg
1 1 1 dsc 0198 jpg jpeg
1 aloe si limonada la iris min jpg jpeg
1 img 8885poster sfd min jpg jpeg
6 clubdefamilielairis jpg jpeg

Fiecare cameră e concepută diferit şi e gândită pe categorii de vârstă : de la bebeluşi până la adolescenţi. Există o încăpere cu un întreg perete plin de fotografii cu mămici care alăptează în diverse perioade istorice, iar la toaletă există şi o masă de schimbat bebeluşul. De asemenea, tot ei îţi pot pune la dispoziţie saci special pentru scutece murdare, serveţele umede şi dezinfectant. 

Vara au deschisă şi terasa unde e un tei mare şi umbros şi unde găseşti tobogan, căsuţa pentru copii şi o mulţime de jucării care să îi ţină ocupaţi pe cei mici. Meniul de băuturi este foarte variat, iar cel de mâncare cuprinde: anterior, pizza, burgeri artizanali, paste, supe şi altele. Ingredientele , promit cei doi, sunt de foarte bună calitate. 

1 aloe si limonada la iris min jpg jpeg

 "Mozzarella e din lapte produsă după metode tradiţionale, sosul de roşii e natural fără acid critic şi alte E -uri, legumele sunt proaspete , carnea de burgeri e doar carne, iar  condimentele fără soia sau alte prostii, iar chifla e proaspătă, făcută de noi. De aici mănâncă şi copiii noştri şi pentru ei ne dorim tot ce e mai bun.

 Tot aici se pot organiza şi petreceri aniversare, de botez sau de tăieri de moţ chiar şi cu puţini invitaţi, iar Alex şi Liana vă pot ajuta cu organizarea evenimentului  în cele mai mici detalii, pentru ca au o experienţă de peste 10 ani în acest domeniu.

Restaurantul La Iris se află pe strada Ernest Juvara nr. 12 şi îi puteti contacta la 0762266760, pe www.lairis.ro sau pe pagina de facebook facebook.com/club.lairisRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg