În căutarea amprentelor lui Michael Jackson

3 decembrie, 2011

După ce am văzut că o mare parte din lucrurile care au aparţinut megastarului vor fi scoase pe 17 decembrie la licitaţie, acum aflăm că familia Jackson e într-o cursă stil Indiana Jones pentru

După ce am văzut că o mare parte din lucrurile care au aparţinut megastarului vor fi scoase pe 17 decembrie la licitaţie, acum aflăm că familia Jackson e într-o cursă stil Indiana Jones pentru recuperarea unei preţioase bucăţi de piatră.

Este piatra pe care Michael şi-a lăsat amprentele mâinilor şi picioarelor. Povestea începe în 1984, la un hotel din Las Vegas unde s-a petrecut ceremonia. Hotelul cu pricina intenţiona pe atunci să-şi amenajeze propriul Walk of Fame, dar proiectul a rămas în aer, astfel că bucata de piatră a sfârşit în subsolul hotelului. După ani, piesa a fost cu grijă extrasă dintre vechituri şi ştearsă de praf, pentru a fi scoasă la licitaţie - ajungând astfel în proprietatea unui anume Andy Wilson.

Şi iată-i acum pe cei din familia Jackson dând de urma lui Wilson şi curtându-l cu propuneri financiare pentru a le ceda piatra, despre care consideră că le aparţine de drept. Rudele Regelui Pop i-au oferit lui Andy 25.000 de dolari plus o parte din orice profit ar face de pe urma relicvei. Dar Wilson a declarat pentru TMZ că suma nu e de ajuns şi că e dispus să aştepte oricât până va avea o ofertă mai bună.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg