În ce constă dieta 333, regimul cu care Alina Pușcaș a slăbit patru kilograme în timp record

14 decembrie, 2023

Alina Pușcaș este una dintre vedetele care arată splendid, însă acest lucru nu se datorează genelor, ci atenției sporite pe care o are în ceea ce privește stilul de viață.

alina puscas

Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a împărtășit cu fanii cum a reușit să dea jos câteva kilograme.

Alina Puscas si sotul Mihai Stoenescu, escapada de vis la Lacul Como   Instagram (2) jpg

Alina Pușcaș a slăbit patru kilograme în timp record cu ”dieta 333”. Prezentatoarea a povestit că prima dată a slăbit șase kilograme fără să facă sport regulat, în timp ce de data aceasta a reușit să scape de patru kilograme în nouă zile. Dieta constă în consumul de alimente disociate, mai exact, se mănâncă timp de 3 zile numai carne, alte 3 zile legume și fructe, iar în ultimele 3 zile doar lactate.

„Prima dată, în 2020, am slăbit în nouă zile aproape șase kilograme. Eu atunci nu făceam sport, în perioada respectivă nu, din contră. Am lucrat masă musculară și eram ceva de genul „Stai puțin, de ce atunci am slăbit mai repede?”

Avea legătură cu faptul că eu cât am ținut dieta asta, am făcut și sport și atunci musculatura o simțeam că era mai grea și atunci pe cântar am slăbit patru kilograme în această nouă zile.

Gustările îmi întrețin pofta (…) Eu, practic de 15-16 ani, fac fasting fără să îmi dau seama, pentru că eu de fiecare dată săream peste micul dejun, mai puțin în vacanțe, dar micul dejun nu mi-l lua, și atunci începeam cu prânzul și făceam fasting fără să știi”, a declarat Alina Pușcaș, la Antena Stars.

Alina Pușcaș ne-a detaliat într-un interviu cât este de preocupată de menținerea unei siluete armonioase:  ”Din nefericire, nu sunt acea tipologie care poate mânca orice fără să se îngrașe. Dimpotrivă, genele moștenite nu sunt tocmai prietenele mele. Am început să fac sport de pe la 17 ani, când eram în Târgu Mureș, și alergam aproape în fiecare seară 3/4 km ca formă de recreere după ce învățam. Pe la 18 ani am intrat pentru prima oară într-o sală de fitness și am am făcut o perioadă aerobic – lucru care nu mi-a priit, pentru că mi se dezvoltase prea mult musculatura picioarelor, așa că am renunțat și am ales fitnessul mai bine dozat. De atunci și până acum am mai avut pauze de ani de zile, pentru că e destul de greu să nu ajungi la un moment dat la o oarecare saturație, dar în momentul în care am observat că arderile de acum nu mai sunt la fel ca acum 10 ani, am intrat în panică. Nu îmi voi mai permite pauze de la sport!”.

Foto: ArhivăRecente pe Ok! Magazine

Georgina Rodríguez, Profimedia (2) jpg
Kylie Minogue la BRIT Awards 2024   GettyImages 2054029155 jpg
Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown, Dorothea Hurley și Jon Bon Jovi, GettyImages jpg
Rihanna în India, Profimedia (4) jpg
Brigitte Macron attends 14th dictation exercise event organised by ELA   Paris jpeg
cosmin cernat Kanal D Insula de 1 milion png
Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg