În ce loc de vis petrec George Clooney şi soţia sa, Amal, luna de miere?

6 octombrie, 2014
castel jpeg

Sunt proaspăt căsătoriţi, par că se iubesc de-o veşnicie, trăiesc pe picior mare şi, prin urmare, luna de miere ar trebui să fie una pe măsura lor, nu? La o săptămână de la faimoasa nuntă a anului, celebrată în Veneţia timp de 3 zile şi 3 nopţi, starul de 53 de ani i-a

Sunt proaspăt căsătoriţi, par că se iubesc de-o veşnicie, trăiesc pe picior mare şi, prin urmare, luna de miere ar trebui să fie una pe măsura lor, nu? La o săptămână de la faimoasa nuntă a anului, celebrată în Veneţia timp de 3 zile şi 3 nopţi, starul de 53 de ani i-a făcut o surpriză frumoasei lui soţii, Amal Alamuddin, şi a cumpărat o superbă casă în rurala Anglie, foarte aproape de Castelul Highclere.

Luna de miere a cuplului o vor petrece în noua rezidenţă discretă, la 80 km de Londra, unde lucrează avocata de 36 de ani , ea fiind cea care a şi ales acest loc rustic. “Era indecisă între Oxfordshire şi Kent, dar a ales Oxfordshire pentru că se simte ca acasă acolo. Este un cadou de nuntă pentru brunetă, pe care Clooney a cheltuit în jur de 6 milioane de euro, conform publicaţiei The Sun.

La universitatea Oxford s-a şi îndrăgostit prima oară”, spune o sursă citată de The Mail. Casa ferită de orice ochi curioşi este în apropiere de castelul unde se filmează celebrul serial “Downtown Abbey”. Noul cuibuşor de lux al cuplului se pare că este unul asemănător celor regale, cu un complex de spa, cinematograf privat, dar şi două cabane pentru musafirii lor celebr.

Regizorul de 53 de ani este şi el fan al culturii britanice, iar recent, a şi jucat cu plăcere în drama sus menţionată. Şi nici nu e de mirare ca George nu a stat mult pe gânduri când a cumpărat casa pentru soţia lui de origine libaneză. Starul are zeci de case în jurul lumii, inclusiv apartamentul principal imens din Los Angeles, cât şi vila extravagantă din Italia, de pe Lacul Como şi o casă în Los Cabos, Mexic, aproape de prietenii lui buni, Cindy Crawford şi soţul ei, Rande Gerber.

image

(Castelul Highclere, aproape de care au casă şi tinerii însurăţei celebri).

FOTO Associated PressRecente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg