În ce relaţii a rămas Andreea Bălan cu George Burcea după divorţul dureros: ”Credeam că o să fiu soţie toată viaţa, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă”

12 aprilie, 2021
Andreea Bălan şi George Burcea png

Anul trecut, disensiunile dintre Andreea Bălan şi George Burcea erau la ordinea zilei. După ce o bună bucată de vreme nu s-a mai auzit nimic despre divorţul celor doi, artista a dat cărţile pe faţă, povestind în ce relaţii a rămas, de fapt, cu fostul soţ.

După doi ani extrem de grei, presăraţi cu un divorţ dureros şi cu probleme de sănătate, Andreea Bălan şi-a găsit, în sfârşit, fericirea. Artista are de câteva luni buni o relaţie liniştită, cu fratele Soniei Argint, Tineriu Argint, un prosper om de afaceri.

Andreea Bălan
Andreea Bălan

Duse sunt zilele când se războia cu George Burcea într-un dureros proces de divorţ, încercând în acelaşi timp să-şi protejeze fetiţele, pe Ella şi Clara. După ce înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus, ştirile despre certurile dintre foştii soţi erau la ordinea zilei, de ceva vreme nu s-a mai auzit nimic.

Andreea Bălan a lămurit totul în podcastul lui Cătălin Măruţă, povestind în ce relaţii a rămas cu actorul George Burcea.

Andreea Bălan
Andreea Bălan

”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorţ. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viaţa, nu eram în acelaşi punct. Da, credeam că o să fiu soţie toată viaţa, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetiţe minunate”, a declarat Andreea.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg