În ce-şi investesc starurile milioanele de dolari?

27 iulie, 2017
Tyra Banks Rings Nasdaq Closing Bell From the Nasdaq Entrepreneurial Center In San Francisco To Celebrate Center's One Year Anniversary jpeg

Ce rost are să deţii averi considerabile dacă nu încerci să investeşti o parte din sumele de bani primite pentru a obţine un profit şi mai mare? Iată cine se numără printre cei mai buni oameni de afaceri de la Hollywood!

Robert Downey Jr.

image

"Iron Man" e de părere că banii sunt făcuţi să circule, motiv pentru care a ales să investească o parte din veniturile sale în Masterclass, un site care oferă cursuri video interactive, predate de nişte somităţi în diverse domenii, precum sportul, actoria sau muzica.

Justin Bieber

image

O fi el un rebel care pare că nu ştie pe ce lume trăieşte, însă un star de calibrul său, care învârte milioanele de dolari cu lopata, nu putea trece neobservat de nişte consilieri financiari care au văzut în el o mină de aur. Şi, culmea, cântăreţul a plecat urechea la câteva sfaturi de-ale specialiştilor şi a investit într-o aplicaţie de selfie-uri denumită Shots şi într-un site de streaming muzical, Spotify.

50 Cent

image

Cu siguranţă că scoate mai mulţi bani decât îi e numele de scenă din afacerile în care s-a implicat! E vorba despre brandul Glaceau, care produce “apă îmbunătăţită”, dar şi despre compania SMS Audio, care are de-a face cu electronice de tot felul.

Snoop Dog

image

Faimosul rapper a considerat că a dat peste o oportunitate incredibilă atunci când a stat de vorbă cu câţiva antreprenori care comercializează cannabis şi s-a apucat şi el să bage bani în asemenea afaceri prospere, precum Merry Jane, LeafsBySnoop, FunkSac, and Eaze.

Will Smith

image

Ei  bine, actorul de culoare nu se uită la bani atuni când dă peste o oportunitate de-a face un profit frumuşel. Drept urmare, a investit într-o companie al cărei domeniu de activitate este sănătatea mentală, BioBeats, dar şi în alta care confecţionează haine bărbăteşti, Vastrm pe numele ei.

Jay Z

image

Soţul lui Beyonce se învârte prin cercuri selecte şi nu putea decât să fie atras de ideea de a-şi rotunji veniturile cu ajutorul unor afaceri VIP. Astfel, rapperul a băgat bani în JetSmarter, o companie care gestionează avioanele particulare. De asemenea, individul deţine Tidal, platforma online de muzică unde-şi lansează deja mai mulţi cântăreţi faimoşi noile albume.

Tyra Banks

image

Fostul model Victoria's Secret a fost convinsă de necesitatea The Muse în viaţa oamenilor (fiind o firmă care ajută lumea să-şi găsească drumul profesional potrivit), ceea ce a făcut-o pe loc să semneze un cec. La fel de entuziasmată a fost frumoasa mulatră să investească şi în VideoGram, o companie care realizează felicitări video.

Leonardo DiCaprio

image

Actorul din Titanic n-a stat pe gânduri când a venit vorba să “sponsorizeze” Solarin, o companie de telefonie mobilă.Recente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}