În cifre! Curiozităţi despre Cate Blanchett

10 septembrie, 2015
The Duke Of Cambridge Celebrates The Royal Marsden jpeg

Descoperă cele mai interesante numere care-i guvernează viaţa celei mai talentate australience din Cetatea Filmului

4 copii

Cu Andrew Upton, are trei băieţi – Roman (14), Dashiell (11) şi Ignatius (7) – şi o fetiţă pe care au adoptat-o anul acesta, Edith Vivian Patricia.

45 secunde

Regizorul Woody Allen n-a avut nevoie de mai mult timp de audiţie pentru a o angaja în rolul principal din Blue Jasmine!

2005

image

La gala Oscar a acelui an, Cate primea primul trofeu al Academiei de Film, pentru cea mai bună actriţă în rol secundar. Rolul pe care l-a interpretat a fost unul cu adevărat special: cel al lui Katharine Hepburn, în Aviatorul, în care a jucat alături de Leonardo DiCaprio, Jude Law şi Kate Beckinsale.

1 moft

Singurul lucru la modă pe care şi-ar cheltui banii, deşi nu are nevoie de unul, este un caiac, spune starul din Cenuşăreasa.

74 de dolari

Atât costă parfumul ei favorit, Burberry Brit, care se mulează foarte bine pe personalitatea sa eclectică. Însă recunoaşte că parfumurile, în general, sunt slăbiciunea ei.

17 ani

Povestea de dragoste cu soţul ei, Andrew Upton, este cu atât mai romantică cu cât cei doi nu s-au suportat când s-au cunoscut, în 1996. Totuşi, un an mai târziu, s-au plăcut la un joc de poker, la o petrecere de la care au plecat acasă împreună. Trei săptămâni mai târziu, el i-a cerut mâna şi s-au căsătorit în acelaşi an!

45 milioane de dolari

Parcă ne-am fi aşteptat ca averea actriţei de 46 de ani să fie ceva mai mare. În fond, ea a câştigat două premii Oscar şi trei Globuri de Aur, iar cu noul rol din Carol, o dramă plasată în anii ’50, se pregăteşte de cursa pentru aceste trofee, anul viitor!

foto: guliver/getty images/splash news, www.123rf.com



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg