În cifre! Curiozităţi despre Cate Blanchett

10 septembrie, 2015
The Duke Of Cambridge Celebrates The Royal Marsden jpeg

Descoperă cele mai interesante numere care-i guvernează viaţa celei mai talentate australience din Cetatea Filmului

4 copii

Cu Andrew Upton, are trei băieţi – Roman (14), Dashiell (11) şi Ignatius (7) – şi o fetiţă pe care au adoptat-o anul acesta, Edith Vivian Patricia.

45 secunde

Regizorul Woody Allen n-a avut nevoie de mai mult timp de audiţie pentru a o angaja în rolul principal din Blue Jasmine!

2005

image

La gala Oscar a acelui an, Cate primea primul trofeu al Academiei de Film, pentru cea mai bună actriţă în rol secundar. Rolul pe care l-a interpretat a fost unul cu adevărat special: cel al lui Katharine Hepburn, în Aviatorul, în care a jucat alături de Leonardo DiCaprio, Jude Law şi Kate Beckinsale.

1 moft

Singurul lucru la modă pe care şi-ar cheltui banii, deşi nu are nevoie de unul, este un caiac, spune starul din Cenuşăreasa.

74 de dolari

Atât costă parfumul ei favorit, Burberry Brit, care se mulează foarte bine pe personalitatea sa eclectică. Însă recunoaşte că parfumurile, în general, sunt slăbiciunea ei.

17 ani

Povestea de dragoste cu soţul ei, Andrew Upton, este cu atât mai romantică cu cât cei doi nu s-au suportat când s-au cunoscut, în 1996. Totuşi, un an mai târziu, s-au plăcut la un joc de poker, la o petrecere de la care au plecat acasă împreună. Trei săptămâni mai târziu, el i-a cerut mâna şi s-au căsătorit în acelaşi an!

45 milioane de dolari

Parcă ne-am fi aşteptat ca averea actriţei de 46 de ani să fie ceva mai mare. În fond, ea a câştigat două premii Oscar şi trei Globuri de Aur, iar cu noul rol din Carol, o dramă plasată în anii ’50, se pregăteşte de cursa pentru aceste trofee, anul viitor!

foto: guliver/getty images/splash news, www.123rf.comRecente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg