În cifre! Curiozităţi despre Kanye West

23 aprilie, 2016
Celebrity Sighting At Paris Fashion Week, Womenswear SS 2015 : September 24th jpeg

Descoperă numerele din viaţa celui mai controversat artist hip-hop din prezent.

image

145 mil. $                    

Prenumele Kanye înseamnă „Unicul“ în swahili şi, la cum îl ştim, o crede cu adevărat! Cu toate că nu gândeşte de două ori înainte de-a da replica, este unul dintre cei mai respectaţi şi talentaţi producători şi artişti rap din lume, cât şi un brand fashion vândut ca pâinea caldă, aşa că nu ne mirăm că averea sa creşte vertiginos.

21 Grammys

Are atât de multe trofee, dar nu etalate în living! Chiar nevasta lui, Kim Kardashian, povestea că cele 21 de statuete erau puse alandala în spălătorie ori în sertarele cu şosete, înainte să le aranjeze ea într-unul dintre birouri, pe motiv că soţul ei e prea modest.

10 ani

În clasa a cincea, rapperul de 38 de ani a locuit un an în China, cu mama sa, Donda. Aceasta a lucrat ca profesoară de engleză la Universitatea Nanjing, iar el, deşi avea doar 10 ani, a învăţat repede să se „vândă“, cerând frigărui de oaie copiilor care voiau să-l vadă făcând breakdance!

1 job

Kanye a trebuit să lucreze în telemarketing, o vreme, pentru a-i plăti mamei sale chiria de 200$, după ce-a lăsat facultatea pentru muzică. Asta l-a inspirat, însă, să debuteze chiar cu cel mai de succes album al său: The College Dropout.   

Anul 2002

image

După un accident rutier aproape fatal, a fost operat pentru a-i insera o tijă metalică în bărbie, după trei fracturi de maxilar. Chiar şi în spital, Kanye a început să fredoneze ceea ce avea să devină primul hit, Through the Wire. La două săptămâni distanţă, înregistra cântecul, cu maxilarul încă prins într-o proteză din croşete din sârme. Auch!

250.000 copii

Atât l-a diferenţiat de rivalul său, 50 Cent, în 2007, după ce-au lansat fiecare un album în aceeaşi săptămână. Fifty l-a provocat pe Kanye promiţându-i că se retrage din muzică dacă e depăşit la numărul de copii vândute. Cu toate că a fost depăşit, după cum vedem, nu şi-a ţinut promisiunea.

500 dolari

Colecţiile sale Yeezus sunt sold out din primele zile, deşi preţurile sunt ridicol de scumpe. Cei mai populari sunt adidaşii Yeezy Duck Boots, la 500$ perechea. Următoarele în top: bomber jacket de 3250$, trening de 570$, pulovăr de lână de 1690$, şort de 415$...Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg