În copilărie era răţuşca urâtă, iar acum e fotomodel!

28 octombrie, 2015
Kendall Jenner Steps Out In New York City jpeg

Are una dintre cele mai fotografiate feţe din lume, însă în copilărie fotomodelul nu era tocmai mândră de chipul său. Kendall Jenner, căci despre ea era vorba, a povestit despre frustările legate de aspectul său.

image

Sora mai mică a lui Kim Kardashian şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre problemele de ten cu care s-a luptat ca adolescenţă. Kendall Jenner, care acum defilează pentru cele mai renumite case de modă, a recunoscut că la 14 – 15 nu avea încredere în sine deloc, căci avea mari probleme cu acneea.

Fotomodelul de 19 ani a declarat pentru site-ul kendallj.com că era atât de frustrată de problemele pe care le avea cu tenul, încât dorea să evite contactul cu lumea. ”Am avut o acnee acută pe când eram mică, îmi amintesc atât de bine. (...) Am început să am probleme cu tenul încât din clasa a 9-a. ”.

image

Kendall recunoaşte că era un lucru absolut normal, care se întâmpla tuturor fetelor de vârsta ei, cu toate că la acea vreme considera că este cel mai grav lucru care i se putea întâmpla. ”Cred că am avut acnee doar pentru că eram la vârsta adolescenţei. Însă, pe atunci, încrederea în mine era la pământ. (...) Nici măcar nu puteam să mă uit la oameni atunci când vorbeau cu mine. Mă simţeam ca după altă planetă. Când vorbeam, îmi acopeream faţa cu mâna.”, povesteşte întristată Kendall Jenner.

Fotomodelul mai povesteşte şi faptul că cele care au ajutat-o să depăşească acest moment au fost surorile ei mai mari, Kim, Khloe şi Kourtney.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate