În mai puţin de o săptămână, emisiunea „Exatlon“ revine pe micile ecrane

24 august, 2018
Sezonul al doilea va debuta pe 29 august jpeg

Cel mai aşteptat show al momentului, care a readus bucuria sportului în rândul românilor şi a jocului în viaţa copiilor, transformând oameni obişnuiţi în adevăraţi eroi, revine cu un nou sezon la Kanal D.

image

Fenomenul „Exatlon” se întoarce din 29 august, de la ora 19.30. Faimoşii şi Războinicii au ajuns în Republica Dominicană şi se pregătesc de o perioadă epică a vieţii lor! Teoretic, ştiu ce îi aşteaptă, dar surprizele se vor ţine lanţ, atât pentru ei, cât şi pentru telespectatori.

În acest sezon intră adevăraţi campioni, pasionaţi de sport, oameni pregătiţi fizic şi psihic, determinaţi să rămână până la final în concurs, pentru a demonstra că nu au ajuns întâmplător în competiţie.

Echipa Faimoşilor este formată din nume grele ale sportului românesc şi vedete pasionate de sport şi viaţă sănătoasă: Monica Roşu, dublu medaliată la Jocurile Olimpice de la Atena, Cristi Pulhac, fotbalist de top, Mirel Drăgan, multiplu campion mondial, european şi naţional la Kempo, Silviei Stroescu, campioană olimpică la gimnastică, Cristinei Nedelcu, multiplă campioană mondială la gimastică aerobica, Yamato, multiplu campion mondial la Kempo, Anei Georgescu, campioană naţională şi internaţională la gimnastică ritmică, Adrian Blidaru, jucător profesionist de baschet, Lili Sandu, cântăreaţă, actriţă şi om de televiziune, şi What’s UP, compozitor, artist şi producător muzical.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique