În plină pandemie, Janice Dickinson sperie cu apariţiile sale.Cum s-a transformat fostul model din cauza operaţiilor

22 aprilie, 2020
12 janice8 jpg jpeg

Janice Dickinson şi soţul ei au surprinşi de paparazzii în timp ce se deplasau către o farmacie din Los Angeles pentru a cumpăra cele necesare pentru carantina în care se află. Fostul supermodel, acum în vârstă de 65 de ani, pare cu totul altă persoană după ce operaţiile plastice i-au afectat aspectul.

5 janice6 jpg jpeg

În anii '70, Janice Dickinson era cel mai bine plătit model. Într-un momement de rătăcire, frumoasa brunetă a decis însă că are nevoie de o schimbare, aşa a ajuns la cuţit. În goana după tinereţea veşnică au urmat însă alte intervenţii.

1 janice1 jpg jpeg

Dacă odată era superbă, treptat s-a transformat total, iar asta din cauza numeroaselor corecţii suferite. Admiratorii ei nu reuşesc să înţeleagă nici astăzi cum a reuşit Janice să-şi strice frumuseţea care a făcut-o celebră în lumea întreagă. Astăzi, diva este căsătorită cu Robert Gerner, un psihiatru în vârstă de 71 de ani, care şi-a pierdut permisul de muncă în urmă cu patru ani pentru că a avut o relaţie cu una dintre pacientele sale.  Conform acuzaţiilor formulate împotriva sa, povestea a avut loc undeva între 2004 şi 2011.

4 janice5 jpg jpeg

Gerner este cel de-al patrulea soţ al lui Janice. Ei s-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute, în 2012. Legătura dintre ei a fost dorită de fiul lui Garner, care i-a ajutat să se apropie. S-au logodit după trei luni de la prima întâlnire, dar legătura lor a fost greu încercată în 2016, când fostul supermodel a fost diagnosticat cu cancer la sân. Janice Dickinson a urmat şedinţe de chimioterapie până la jumătatea anului 2017. După acest episod, cei doi s-au căsătorit.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}