În sfârșit, Ducii de Sussex primesc ce-și doresc! Archie și Lilibet vor avea titluri de prinți

9 septembrie, 2022

Multe schimbări vor avea loc odată cu moartea Reginei Elisabeta și cu avansarea Prințului Harry cu un loc în ordinea de succesiune la tron.

Fiul cel mare al Ducilor de Sussex, Archie Mountbatten-Windsor, este de-acum prinț din punct de vedere tehnic - un titlu despre care Meghan a susținut că i-a fost refuzat anterior din cauza rasei sale.

regina si lilibet jpg

Sora lui mai mică, Lilibet Mountbatten-Windsor, are, de asemenea, dreptul de a fi prințesă după moartea reginei și după ce bunicul ei, Charles, devenind rege.

Potrivit regulilor stabilite de Regele George al V-lea în 1917, Archie și Lili, fiind copiii unui fiu de suveran (Prințul Harry), au dreptul să folosească titlurile de prinți.

În timpul interviului exploziv cu Oprah Winfrey, Meghan Markle a susținut că seniorii regali i-au refuzat în mod gratuit lui Archie titlul de prinț. Întrebată dacă este important pentru ea ca Archie să fie numit prinț, Meghan Markle a spus că nu are „niciun atașament față de măreția titlurilor oficiale”.

lilibet mica jpg

Ducesa a mai spus c-o deranja „ideea ca primul membru de culoare din această familie să nu fie intitulat în același mod în care sunt și ceilalți strănepoți”, cu referire la Prinții George, Charlotte și Louis.

În 1917, bunicul Reginei Elisabeta a dispus limitarea numărului de membri ai familiei regale cu un titlu de Alteța Sa Regală la copiii și nepoții suveranului. Aceasta înseamnă că atunci când Prințul Charles devine rege, nepoții săi devin automat prinți sau prințese. În cazul acestuia, este vorba doar despre copiii lui Harry și ai lui Meghan, Archie și Lili, singurii care nu foloseau această titulatură până acum.

meghan archie jpg

Ducii de Sussex au încetat să-și folosească propriile titluri ASR după ce s-au retras din funcția de membri ai familiei regale pentru a începe o existență independentă în Los Angeles, iar mai târziu, britanicii au solicitat ca și titlurile lor de duce și ducesă să fie eliminate.

Dacă Harry și Meghan decid ca Archie și Lili să-și folosească titlurile de prinț și prințesă, acest lucru va fi în contrast direct cu modul în care Harry a vorbit întotdeauna despre povara de a avea un titlu.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya