În sfârşit, Lady Gaga pozează sexy... de dragul iubitului

14 iulie, 2014
gata 1 jpeg

De mult aşteptam clipa în care excentrica artistă să se dea pe brazdă, măcar din când în când, şi să îşi pună în valoare trăsăturile feminine si sa scoata armele de seducţie. Mai ales când are un iubit precum Taylor Kinney

De mult aşteptam clipa în care excentrica artistă să se dea pe brazdă, măcar din când în când, şi să îşi pună în valoare trăsăturile feminine, senzualitate pe măsura caracterului şi, deci, armele de seducţie. Mai ales când are un iubit focos precum Taylor Kinney – multe fete nu înţeleg deloc de ce fac un cuplu, tânărul cu ochi albaştri fiind “prea drăguţ” pentru “mama monstruleţilor”.

În fine.

image

Cântăreaţa de 28 de ani şi-a schimbat lookul şi, de data asta, este unul foarte inspirat. Gaga a postat fotografii foarte frumoase cu ea şi iubitul ei pe Instagram, atât sexy, cât şi seducător de feminin. Toate, de dragul lui. Deşi sunt rar văzuţi împreună, cei doi nu se sfiesc să-şi arate faţa virtual. “Iubitul meu s-a întors şi va fi haos! Hey, Chicago!”, a scris Gaga, bucuroasă că Taylor s-a întors să petreacă timp împreună în oraş, la o poză cu ea într-un corset alb, provocator, la care a accesorizat un costum ce aminteşte de anii ’60 şi un colier de perle.

image

La altă poză, s-a folosit de gene false şi tuş de ochi pentru a-şi accentua trăsăturile frumoase, încropind o imagine adorabilă cu actorul de 32 de ani (şi model), cu care o relaţie din august, 2011.

image

Şi aceasta este ultima poză a lor împreună înainte de cea de zilele trecute. În mai, poză în oglindă, doi ciudaţi care se iubesc şi câinele lor, Asia.

FOTO InstagramRecente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg