"În slujba poporului", serialul în care Volodymyr Zelenskyi joacă rolul principal, difuzat de o televiziune din România

4 martie, 2022
5 in slujba poporului voyo 1 jpg jpeg

Ce se întâmplă atunci când un om obişnuit, dar cinstit, este ales Preşedinte? „În slujba poporului”(Servant of the people) e serialul de comedie care răspunde la această întrebare, şi în urma căruia a fost lansată cariera celui mai iubit om politic al momentului, preşedintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky. Serialul va fi disponibil în curând pe VOYO.

În slujba poporului e o comedie care arată parcursul unui om normal ce-şi dezvoltă rolul de lider eroic şi adorat. Profesorul modest şi umil, Vasily, personaj interpretat de Volodymyr Zelensky, este surprins de camerele de filmat extrem de furios pe situaţia mizerabilă a ţării sale. Video-ul devine viral după ce un elev decide să-l posteze pe Youtube. Reacţia virulentă a acestuia îi aduce un val imens de simpatie, iar populaţia se mobilizează şi strânge bani pentru a finanţa campania acestuia de a accede la cea mai înaltă funcţie din stat. Pe care o câştigă! Seria urmăreşte noua viaţă a profesorului Vasily, un preşedinte atipic, care decide să nu-şi schimbe deloc traiul, să locuiască în continuare în apartamentul părinţilor lui, să împrumute bani de la prieteni până la finalul lunii şi să meargă cu bicicleta la serviciu - doar că acum job-ul lui este de a fi cel mai puternic om din ţară.

În urma succesului uriaş al serialului, actorul principal, Volodymyr Zelensky, şi-a anunţat intenţia de a candida la Preşedinţie, în cadrul alegerilor din 2019. Zelensky a ajuns să conducă Ucraina după o victorie zdrobitoare în urma unui val de nemulţumire a alegătorilor faţă de regimul anterior şi a unei campanii care promite încetarea corupţiei împotriva căreia luptă şi personajul interpretat în serial.

stanga
dreapta
1 in slujba poporului voyo 3 jpg jpeg
2 in slujba poporului voyo 2 jpg jpeg
5 in slujba poporului voyo 1 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg