În timp ce copiii lui Harry sunt marginalizați, fiica lui William primește un nou titlu

29 noiembrie, 2022
kate - william - copii

Prințesa Charlotte ar putea fi următoarea ducesă de Edinburgh.  Titlul are o semnificație specială pentru familia regală.

Prințesa Charlotte este a treia la rând la tron, după fratele ei, Prințul George și tatăl ei, Prințul William. Ca atare, Charlotte va juca probabil un rol cheie în domnia bunicului ei, regele Charles, și a tatălui ei care va urma. Ba mai mult, are toate șansele să se aleagă cu un nou titlu regal.  

În vârstă de opt ani, Prințesa Charlotte mai are un timp înainte de a se implica în lumea îndatoririlor regale. Dar, potrivit Mail on Sunday, titlul de Ducesă de Edinburgh ar putea fi acordat prințesei Charlotte în viitor.

„Discuțiile sunt în desfășurare, dar Charles își dorește ca acest titlu să revină prințesei Charlotte. Ar fi un mod potrivit să ne amintim de Regina – care, desigur, avea titlul de Ducesă de Edinburgh – și o modalitate prin care Majestatea Sa onorează linia de succesiune”, spune o sursă.

Titlul de Ducesă de Edinburgh are o importanță sentimentală uriașă pentru familia regală, iar asta pentru că a fost deținut anterior de regină.

Elisabeta a devenit Ducesă de Edinburgh prin căsătorie, deoarece regele George al VI-lea i-a acordat titlul de Duce de Edinburgh Prințului Philip când a intrat în familia regală, prin căsătorie, în 1947.

image

Ea a încetat să mai folosească acest titlu când a urcat pe tron, ​​în 1952.

Dacă Charlotte primește titlul de Ducesă de Edinburgh, acesta poate fi văzut ca un tribut adus regretatei suverane și prințului Philip de către Regele Charles.

Mai multe pentru tine...

 „Poziția lui Charlotte este semnificativă din punct de vedere istoric, deoarece este prima femeie din familia regală al cărei loc în linia succesorală nu este depășit de fratele ei mai mic", spune o sursă.

„Așadar, este important din punct de vedere constituțional ca  fiica lui William, Charlotte să primească un astfel de titlu corespunzător, pentru că nu este imposibil  ca ea să ajungă pe tron dacă, de exemplu, Prințul George nu are copii”.

Cu toate acestea, s-a crezut mult timp că cel mai mic copil al reginei și al prințului Filip, prințul Edward, va fi numit Duce de Edinburgh atunci când Charles va fi rege.



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg