În timpul sarcinii, Mariah Carey făcea baie îmbrăcată

10 noiembrie, 2011

Diva pop recunoaşte acum, când a reuşit să slăbească 32 de kilogreme, că era scârbită de surplusul de greutate pe care-l acumulase când era gravidă şi că nu suporta să se vadă dezbrăcată.

Diva pop recunoaşte acum, când a reuşit să slăbească 32 de kilogreme, că era scârbită de surplusul de greutate pe care-l acumulase când era gravidă şi că nu suporta să se vadă dezbrăcată.

Cântăreaţa n-a vrut să ştie cât de mult se îngrăşase pe timpul sarcinii şi-i interzicea şi soţului ei să o vadă goală. „Nici în baie nu mă vedeam în toată «splendoarea» mea. Tot timpul purtam câte ceva pe mine, eventual mă acopeream cu un prosop. Nu vă mint, credeţi-mă pe cuvânt! Credeţi că l-aş fi lăsat pe Nick să mă vadă atât de dolofană?! Nici vorbă!”, a declarat vedeta.

Mariah chiar a decis să nu se mai urce pe cântar, ca să nu ştie câte kilograme se în plus. „De la un moment dat, nu m-a mai interest. De ce să aflu şi să mă simt îngrozitor? Ştiu decât că era o cifră pe care nu vreau s-o mai ating niciodată! Pentru o vreme, parcă nu mai aveam oase, nu se mai simţeau deloc, atât de multă grăsime aveam.”Recente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg