În urmă cu 18 ani erau super sexy şi cântau alături de Andreea Bănică. Cum arată acum Julia Jianu şi Claudia Pătraşcanu?

17 iulie, 2018
trupa exotic jpeg

În anul 1999, în România apărea o nouă trupă de fete ce reuşea să cucerească topurile: Exotic, formată din Andreea Bănică, Julia Jianu şi Claudia Pătraşcanu.

Julia Jianu, Andreea Bănică şi Claudia Pătraşcanu, adică trupa Exotic

Cei nostalgici îşi amintesc şi acum de melodii ca „Uită-mă“ sau „Vreau un pupic“, iar cele trei fete care atunci aveau puţin peste 20 de ani erau în mintea tuturor. Astăzi, singura care este o prezenţă constantă în emisiunile TV sau la petrecerile private, dar care şi lansează în continuare piesă după piesă este Andreea Bănică. Însă ce mai fac colegele ei şi cum arată ele astăzi?

stanga
dreapta
claudia patrascanu 2 jpeg
claudia patrascanu 3 jpeg
claudia patrascanu 4 jpeg
claudia patrascanu 5 jpeg
claudia patrascanu jpeg
julia jianu 2 jpeg
julia jianu 3 jpeg
julia jianu 4 jpeg
julia jianu 5 jpeg
julia jianu jpeg

Julia Jianu are 42 de ani, iar în primăvara acestui an a divorţat de Bogdan Jianu, alături de care forma un cuplu de mai bine de 17 ani. Acum, ea se iubeşte cu un tânăr alături de care a fost recent în Cipru şi care i-ar fi deja logodnic, dacă ne luăm după ce scriu tabloidele.

Deşi cariera ei muzicală nu mai este în centrul atenţiei, în urmă cu două luni Julia Jianu a lansat o nouă melodie, intitulată „Cenuşăreasa“.

Cealaltă colegă a Juliei şi a Andreei, Claudia Pătraşcanu, va împlini în această toamnă 40 de ani. Ea este căsătorită cu Gabi Bădălău, altăuri de care are doi băieţi, şi îşi doreşte să rămână din nou însărcinată şi să nască o fetiţă. La fel ca şi în cazul Juliei Jianu, cariera muzicaă a Claudiei este într-un con de umbră. Anul trecut, ea a lansat melodia „Povestea noastră“, iar lunile trecute a anunţat că vrea să revină în muzică.Recente pe Ok! Magazine

sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg