Înainte de celebritate! Cum s-au lansat starurile de la Hollywood!

27 decembrie, 2014

Nu întodeauna au fost celebre şi dorite de către public. Ba, dimpotrivă. De aceea, noi am răscolit prin arhivă şi am descoperit cum arătau în adolescenţă, dar şi ce orientări profesionale pe atunci când nu erau atinse de flama celebrităţii.

Nu întodeauna au fost celebre şi dorite de către public. Ba, dimpotrivă. De aceea, noi am răscolit prin arhivă şi am descoperit cum arătau în adolescenţă, dar şi ce orientări profesionale aveau pe atunci când nu erau atinse de flama celebrităţii.

Angelina Jolie - model

Conştientă de atuurile sale fizice, în adlescenţă Angelina a visat la o carieră în modelling. Şi nu în mult timp a şi avut una. Mai precis, la doar 14 ani a semnat un contract avantajos cu agenţia de modelling numită Finesse Model Management.

Drept dovadă stă şi această fotografie surprinsă pe când Angelina avea doar 16 ani. Şi cum de la modelling la actorie e doar un pas, nici nu-i de mirare că frumoasa vedetă a ajuns în cetatea filmului.

Click pe următoarea!

Johnny Depp - muzician

Johnny nu s-a visat dintotdeauna actor. La începutul adolescenţei, mai exact pe la 16 ani, după ce părinţii săi s-au despărţit, Johnny abandonează şcoala, sperând să reuşească într-o carieră de muzician. Depp a înfiinţat multe formaţii de garaj, cea mai reuşită fiind The Kids, cu care o dată, a deschis un concert al lui Iggy Pop. Impresionant, nu?

George Clooney - joburi în construcţie

Spre deosebire de ceilalţi, George Clooney îşi dorea cu ardoare să ajungă actor. Pentru visul său a fost în stare să accepte orice job l-ar fi adus mai aproape de idealul râvnit.

Asta incluzând reclame, modelling şi chiar joburi în construcţii.

Demi Moore - model

Cu asemenea forme cine nu şi-ar da seama că înainte să deviă una dintre cele mai bine plătite actriţe, Demi a fost model de costume de baie?

Charlize Theron - model

Avea doar 16 ani pe când a câştigat un concurs de frumuseţe în Italia. Asta a presupus ca Charlize să se mute în Milano şi să-şi respecte contractul de modelling. Acest moment a coincis şi cu începutul carierei sale în lumina reflectoarelor.

Catherine Zeta - Jones - cântăreaţă

În copilărie, Catherine a dansat şi cântat în corul şcolii catolice din localitate. Ulterior a jucat în piese de teatru, iar la vârsta de 15 ani se mută în Londra cu scopul de a deveni actriţă. La 17 ani printr-o împrejurare norocoasă este angajată la Musicals 42nd Street.

Brad Pitt - diverse profesii ocazionale

Acum este unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine cotaţi actori de la Hollywood, în adolescenţă era doar un tânăr cu aspiraţii, dipus să facă orice presupune ca să-şi îndeplinească visul. Cel de a deveni actor.

După absolvirea liceului, Pitt a fost admis la Universitatea din Missouri, în 1982, licenţiat în jurnalism, cu specializare în publicitate. Ca membru al fraternităţii Sigma Chi, a apărut în câteva show-uri ale fraternităţii. Cu două săptămâni înainte de a-şi obţine diploma, Pitt a părăsit universitatea şi s-a mutat în Los Angeles pentru a lua lecţii de actorie.

În lupta de a se stabili în Los Angeles, Brad Pitt a fost nevoit să aibă diverse profesii ocazionale, fiind pentru o perioadă şofer şi purtând costumul cocoşului "EL Pollo Loco" pentru a-şi plăti lecţiile.

Ashton Kutcher - model

A lucrat într-un bar, de unde a fost recrutat pentru un concurs de modelling, pe care l-a câştigat. În urma acestui concurs a fost trimis la o şcoală de modele la New York, iar acolo şi-a descoperit pasiunea pentru actorie.

Alyssa Milano - actriţă

Alyssa este vedeta precoce, care la şapte ani deja a început să câştige primii ei bani. Iar la 11 ani deja primea primul rol în pelicula Who`s The Boss.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg