Înainte de nuntă, Britney Spears și Sam Asghari au semnat un contract prenupțial draconic

15 iunie, 2022

Poate că nunta lor a părut ruptă din povești, dar nici chiar Prințesa Pop nu este atât de naivă să... mai creadă în basme.

britney si sam jpg

Poveștile de dragoste cu prinți și cu prințese sunt cele mai frumoase, o admite însăși Britney Spears, care trăiește în lumea ei roz, în care a evadat după ce, răutatea familiei sale a aruncat-o în cea mai neagră depresie. Numai că nici chiar ea nu este atât de naivă să creadă că prințul ei pe armăsar alb, chiar și unul arab, pe numele lui adevărat Hesam Asghari, ar putea să-i ofere fericire pe veci. Așa că, înainte de-a ajunge cu toy boy-ul ei la altar, l-a pus să semneze un contract prenupțial draconic.

Cel puțin, asta susțin cei de la TMZ.com, care dau ca sigură întocmirea foarte riguroasă a unor acte care să pună la adăpost milioanele lui Britney de orice tentativă de îmbogățire din partea lui Asghari.

4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg

Surse apropiate cuplului proaspăt căsătorit au declarat pentru TMZ că ar fi deja în vigoare un contract prenupțial în care se stipulează foarte ferm faptul că Sam nu va primi niciun cent din averea pe care o a făcut-o Brit până în acest moment. Mișcarea nu este chiar atât de surprinzătoare, paparazii văzându-i pe avocați sosind la reședința vedetei la scurt timp după ce cântăreața și-a anunțat logodna cu mai tânărul model și antrenor personal născut la Teheran.

Potrivit estimărilor, averea Prințesei muzicii Pop ar fi ajuns la 60 de milioane de dolari și există mari șanse pentru câștiguri serioase pe viitor. Dar Sam nu va vedea nimic din ce a produs și va produce ea.

1 sam asghari 4 jpg jpeg

Asghari a glumit, spunând că el a fost cel care a dorit semnarea unui contractul prenupțial - pentru a-și proteja jeep-ul și colecția de pantofi - dar e mai mult decât evident faptul că echipa lui Britney a fost cea care a adus în discuție actul.

De altfel, artista a mai avut un contract prenupțial și înainte de a se căsători cu Kevin Federline.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg