Înainte să sune clopoţelul, copiii vedetelor s-au distrat în parc!

10 septembrie, 2018
vedete miramagica jpeg

Cu doar câteva zile înainte să se dea startul unui nou an şcolar, copiii vedetelor au avut parte de o distracţie pe cinste în Herăstru. Vedetele autohtone, însoţite de micuţii lor, au petrecut câteva ore în parcul de distracţii Miramagica.

image

Vineri seara a avut loc Back to School Party, ultima mare petrecere înaintea începerii şcolii, astfel că invitaţii, alături de cei mici, s-au bucurat de atracţiile parcului şi au asistat şi la un concert special susţinut de Xonia.

Anda Adam a sosit alături de fiica ei, Evelin. Micuţa s-a plimbat cu trenuleţul colorat, s-a învârtit în caruselul pentru copii mici, pentru ca apoi să urce alături de mama ei pe scenă şi să danseze pe muzica Xoniei. A fost prima reprezenaţie publică de acest tip a micuţei în vârstă de aproape doi ani, iar publicul prezent în parc a răsplătit-o cu multe aplauze.

Amalia Enache a ajuns pentru prima dată în parcul Miramagica alături de fiica ei, Alma, şi de primul „prieten” al acesteia, un băieţel cu care se înţelege foarte bine şi, alături de care s-a jucat sărind pe trambulina colorată din incinta parcului.

Giulia Anghelescu a trăit momente pline de adrenalină alături de fiica sa, Antonia, urcându-se pe platforma turnului Spark, ce avea sa le plimbe cu mare viteză de sus până jos şi de jur împrejur, sfidând parcă legea gravitaţiei. Cele două s-au urcat apoi în racer-ul Airbone Shot, în care s-au simţit ca într-o călătorie în spaţiu. La fel au procedat şi Andreea Perju, alături de cele două fiice ale sale.

Anca Serea a sosit la Miramagica alături de trei dintre copii săi, Sara, David şi Moise. Împreună au urcat în marea roată a parcului, de unde au putut admira, de la înălţime, împrejurimile superbe ale locaţiei, precum şi Bucureştiul luminat la sosirea serii.

Oana Ioniţă, la rândul ei, s-a plimbat alături de fetiţa şi de băiatul său, în bărcuţele tamponabile ce pluteau pe apa bazinului din incinta parcului şi, apoi, în maşinuţele tamponabile, amuzându-se copios împreună.

Ela Crăciun, însărcinată în opt luni, a sosit la Miramagica alături de fiica ei, Alesia, aceasta din urmă bucurându-se, împreună cu alţi copii, de atracţiile parcului, preferând turnul Spark şi racer-ul Airbone Shot. Cristina Mihaela Dorobanţu a ajuns la petrecere alături de prietena ei, Diana Bart, şi de fiica acesteia, Maira.

Iuliana Marciuc a participat la eveniment alături de fiul ei, David, şi de fiica unor prieteni apropiaţi. Eli Roman i-a oferit băiatului său bucuria de a se plimba cu trenuleţul Funny Express. De aceeaşi distracţie au avut parte şi Irina Mohora, Laura Lăzărescu (Amadeus) şi Simona Dragomir, alături de copiii lor.

Xonia a prezentat în premieră noul său clip, pentru piesa Crave You, ce a fost filmat chiar în parcul Miramagica. Arista a susţinut un recital memorabil pe scena din incinta parcului, în faţa fanilor săi, pentru ca apoi să se bucure de atracţiile Miramagica alături de prietenii şi colegii ei.Recente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg