Înaintea accidentului, Răzvan Ciobanu nu dormise două nopţi. Ce-a făcut în ultimele ore de viaţă VIDEO

1 mai, 2019
1 razvan ciobanu a murit accident ultimele ore traseu jpg jpeg

Detalii cutremurătoare despre ultimele ore din viaţa regretatului designer au fost expuse la "Xtra Night Show".

Prietenii apropiaţi ai lui Răzvan Ciobanu au fost solicitaţi, seara trecută, de Dan Capatos să reconstituie ultimele ore din viaţa designerului, pentru a înţelege mai bine contextul în care s-a produs accidentul fatal.

Dacă avocata Laura Vicol a dat detalii referitoare la leziunile pe care acesta le-a suferit în timpul accidentului, avocata Lizeta Haralambie a prezentat la "Xtra Night Show" care a fost traseul lui Răzvan Ciobanu de la Bucureşti la Constanţa, pe ore, şi care au fost punctele importante pe care acesta le-a bifat în ultimele ore de viaţă.

Potrivit declaraţiilor acesteia, Răzvan Ciobanu a ajuns în Constanţa în noaptea de Înviere. S-a întâlnit cu prietenul său, Cercel, la o petrecere în Bucureşti, unde acesta i-a propus să conducă spre mare, întrucât băuse. Răzvan Ciobanu a acceptat şi a pleacat cu Cercel spre Constanţa, la volanul maşinii iubitei acestuia.

"Ajunge în noaptea de Înviere. Pe Vica o anunţă la ora 10.00, când el deja petrecea la Summer Land. Nu doarme nici sâmbătă noapte, nici duminică noapte. El nu are cazare deloc în staţiunea Mamaia şi nici la Cercel acasă nu doarmă. Când ajunge la Summer Land, Cercel îi dă brăţară, pentru că plătise masa nr. 3 la VIP şi intră cu el la Sunwaves, ca invitat al lui. Acolo petrece cu Cercel, iar iese din Sunwaves, iar intră, agitat. Acolo erau doar prietenii acestui domn Cercel. A petrecut cu siguranţă două nopţi acolo, că acolo a fost văzut", a povestit Lizeta Haralambie la "Xtra Night Show".

"Vine ziua de duminică, când el iese şi merge să mănânce la restaurantul grecesc Blue Beach, pe plajă, s-a întâlnit cu doi tipi şi o doamnă, în jur de 15.30, după care se întoarce iar la Sunwaves. Mai petrece acolo până la ora 19.00, când Cercel cere şi nota de plată. În timp ce el aştepta factura, Răzvan a plecat şi i-a spus lui Cercel că se plimbă pe acolo. Cheia maşinii a rămas în permanenţă la Răzvan. Deci nu-i cere maşina lui Cercel, i-o ia pur şi simplu. Şi este văzut prin Summer Land plimbându-se, parcând la Pasticeria, iar s-a suit în maşină, iar a ieşit. Ar mai fi fost cu cineva în maşină, un bărbat care se pare că a coborât din maşină tot la Summer Land, şi ultima dată este văzut în rondul de la Fratelli, în care se plimbă de mai multe ori, se învârte în rond pe la 23.00, fără nicio direcţie, după care a dispărut. În loc să fac stânga spre staţiune, dacă voia s-o ia spre Bucureşti, s-a dus spre dreapta", a mai spus aceasta în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1.

"De la 9.30 seara, el n-a mai răspuns nimănui la telefon", a subliniat Vica Blochina, prezentă şi ea în studioul Antenei 1.

Iată ce alte detalii cutremurătoare despre ultimele ore din viaţa regretatului designer au fost expuse la "Xtra Night Show".Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg