Înapoi la origini! George Clooney şi Amal Clooney, în vizită în oraşul natal al actorului!

5 iunie, 2015
tarte jpeg

Atunci când nu au de îndeplinit sarcini profesionale, George şi Amal Clooney preferă să călătorească. Iar de data aceasta, toate drumurile au dus spre oraşul în care celebrul actor a copilărit.

Atunci când nu au de îndeplinit sarcini profesionale, George şi Amal Clooney preferă să călătorească. Iar de data aceasta, toate drumurile au dus spre oraşul în care celebrul actor a copilărit.

Dacă de obicei sunt cazaţi la hoteluri exclusiviste şi se bucură de cele mai fine mâncăruri, George Clooney a vrut să-i arate soţiei sale orginile sale umile. Aşa se face că cei doi au ajuns în Augusta, Kentucky, într-un mic oraşel în care actorul a dus o viaţă simplă până să devină cunoscut.

După cum era de aşteptat, sosirea lui George şi a soţiei sale, Amal, a cauzat o adevărată isterie în rândul locuitorilor ai acelui oraş.

Nostalgic, George a dus-o pe Amal la o cofetărie din modestul oraş, povestindu-i că de multe ori stătea în faţa magazinului în speranţa că va primi ceva dulce, copil fiind. Ei bine, acum rolurile s-au cam schimbat şi proprietarii l-au primit cu braţele deschise pe celebrul actor şi pe încântătoare sa soţie. Ba mai mult, propietarii s-au pozat cu aceste două staruri şi apoi au glumit pe Facebook spunând: „Acest ins şi soţia lui au vrut să facă fotografii cu noi. O dată, n-are ce să strice. Faima, ce să-i faci!”. Apoi, au povestit că Amal şi George n-au plecat cu mâna goală din cofetăria lor şi că au încercat preparatul special: o tartă „transparentă”.

image

Potrivit altor surse, după acest scurt popas, George şi Amal au luat masa la un restarant din acel oraş şi apoi au plecat la un concert de jazz din Cincinnati.

Sursa foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg