Încă doi absolvenţi ai Şcolii de televiziune “Tudor Vornicu” şi-au făcut debutul pe sticlă

12 octombrie, 2012

Scoala de Televiziune “Tudor Vornicu”, acreditată atât de Ministerul Învăţământului, cât şi de cel al Muncii - îşi deschide porţile luni, 15 octombrie, la ora 10.00, pentru un nou an şcolar.

Scoala de Televiziune “Tudor Vornicu”- acreditată atât de Ministerul Învăţământului, cât şi de cel al Muncii - îşi deschide porţile luni, 15 octombrie, la ora 10.00, pentru un nou an şcolar.

Festivitatea de deschidere va avea loc în sala Nicolae Titulescu din cadrul complexului Romexpo în prezenţa corpului profesoral dar şi a numeroşi invitaţi din lumea televiziunii, a agenţiilor de publicitate, dar şi a politicii. În această toamnă, pe lângă deja cunoscutul curs de un an, Şcoala de Televiziune “Tudor Vornicu” a lansat două noi instituţii de învăţămînt: “Colegiul Naţional de Televiziune şi Radio Tudor Vornicu”, cu durată de doi ani şi o taxa lunară de 299 de lei, şi ”Cursurile de Specializare Tudor Vornicu“, cu durată de trei luni. Colegiul se adresează, în primul rând, absolvenţilor cu sau fără diploma, care vor o alternativă practică, durabilă şi cu preţ redus la facultăţile de presă, axate prea mult pe teorie şi foarte puţin pe activităţi practice. “Cursurile de Specializare” sunt îndreptate către oamenii activi, cu puţin timp liber, care vor o schimbare rapidă în carieră sau deprinderea, în scurt timp, a unei meserii specifice de televiziune.

Toate cele trei instituţii oferă cursuri de reporter, prezentator, teoria presei, imagine, montaj, productie TV, regie de montaj, machiaj de televiziune şi film, marketing, pr şi publicitate, etc.

Continuând seria succeselor Şcolii de Televiziune ”Tudor Vornicu”, încă două absolvente au ajuns sub lumina reflectoarelor. Anisa Lupu (Antena 3) a absolvit cursurile secţiei Editorial-Artistic, promoţia 2010. După absolvire a fost prezentatoare de ştiri la televiziunile România Ta şi GigaTV, apoi, redactor la Antena 1 şi Antena 3. Începând din această toamnă, Anisa a devenit prezentator de ştiri la Antena 3.

Ana Baniciu este absolventă a promoţiei 2010-2011, Editorial-Artistic. Începând cu sezonul curent al serialulul de mare succes ”Pariu cu viaţa”, produs şi difuzat de ProTV, Ana a devenit membru cu drepturi depline al serialului TV şi al trupei Lala Band. Echipa Şcolii de Televiziune ”Tudor Vornicu” transmite felicitări celor două absolvente.

Printre profesorii Şcolii de Televiziune se numără şi anul acesta vedete extrem de cunoscute precum Teo Trandafir, Raluca Moianu, Vlad Petreanu sau Petre Cătălin Fumuru, dar şi foarte mulţi alţi profesionişti de televiziune, cu peste 15 ani de experienţă în producţie, montaj, estetica imaginii, reporterie, redactare, editare sau make up. Înscrierile la toate instituţiile de învăţământ ale şcolii continua până pe 15 noiembrie, data de începe a ultimei grupe. Detalii pe siteul www.ScoalaDeTeleviziune.ro.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp