Încă o lecţie de eleganţă de la Jill Biden şi Regina Rania

3 februarie, 2023

Cele două doamne au excelat la capitolul stil, în timpul celei mai noi întâlniri de la Casa Albă, unde au purtat culorile steagului american.

Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg

Regina Rania a Iordaniei se află zilele acestea în Statele Unite împreună cu soțul ei, Regele Abdullah al II-lea, şi cu fiul lor, Prinţul Hussein bin Abdullah, pentru o vizită de lucru la Washington. În a doua zi a călătoriei, aceasta a făcut o nouă demonstraţie de stil, etalând o nouă ţinută elegantă, la întâlnirea de la Casa Albă cu Prima Doamnă a Americii, Jill Biden.

Ca şi cum s-ar fi vorbit mai înainte, cele două doamne au ales să poarte rochii trei sferturi, cambrate pe corp şi pantofi escarpin asortaţi, din piele întoarsă, în culorile steagului american. Dacă Jill Biden a optat pentru o rochie cu centură în talie şi fustă cloş, de un roşu aprins, Regina Rania a preferat un model mai actual, parte peste parte, cu mânecă lungă, cu fronseuri în zona pieptului şi a taliei şi cu o panglică lăsată liberă, totul dintr-un material de un albastru regal frapant. 

În timpul întâlnirii, Regina Rania și Prima Doamnă a Statelor Unite au discutat chestiuni de interes comun, a relatat agenția de presă iordaniană. Cel mai probabil, ele au vorbit şi despre apropiatele nunţi regale de anul acesta ale moştenitorilor din Familia Haşemită, respectiv cea dintre Prinţul Hussein bin Abdullah cu Rajwa Al-Saif, fiica unui afacerist saudit, şi cea dintre Prinţesa Iman cu finanțistul newyorkez Jameel Alexander Thermiotis.

Soţia regelui iordanian a postat o fotografie cu ele două pe contul său oficial de Instagram, scriind: "A fost o plăcere să mă revăd ieri cu Prima Doamnă a Statelor Unite, dr. Jill Biden".

Cele două doamne s-au întâlnit de două ori de când președintele american Joe Biden a preluat mandatul, a relatat Jordan News Agency.

În decursul acestei călătorii peste Ocean, se prea poate ca Familia Regală iordaniană să împartă şi invitaţiile la cele două nunţi ce urmează să aibă loc în regatul haşemit.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg