Încă o moarte subită în showbiz. Artistul s-a stins la 41 de ani, după ce realizase un documentar despre cum să trăiești mult

18 august, 2022
Darius Campbell Danesh jpg

Sindromul morții subite lovește din nou. Darius Campbell Danesh, un artist în vârstă de 41 de ani de la Pop Idol Star a fost găsit mort în casă, fără urme de violență, la apartamentul său din SUA, pe 11 august, familia îndurerată a confirmat, potrivit The Sun.

Cântărețul a produs un documentar în 2018, despre cum să trăiești cât mai mult, care se numea ”Fântâna tinereții”, în care participanții încercau diferite metode care să le asigure longevitatea. Experimentul social a analizat oameni care abordau fie postul cu apă, fie terapia iertării sau diverse meniuri vegane, care excludeau hrana din sursă animală.

Tânărul era un artist entuziast, care voia să facă multe lucruri și să trăiască frumos. Soarta a avut alte planuri cu el și îngroșă acum rândurile tinerilor din ce în ce mai afectați de sindromul morții subite.

Potrivit medicilor, cauzele care au declanșat decesul sunt necunoscute.

Darius Campbell Danesh a fost co-producător al filmului horror Imperium, din 2016, în care a jucat Daniel Radcliffe.

Regretatul artist a produs și filmul de groază House Red, în care a jucat fosta sa soție Natasha Henstridge și modelul devenit actriță, Clara Paget.

Prestația lui Darius la talent show-ul Popstars din 2001 este memorabilă, când a cântat ”Baby one more time” al lui Britney Spears.

În 2002 a ajuns în topurile britanice cu single-ul Colourblind, din albumul său de debut Dive In.

Campbell Danesh a jucat în musical-uri și a avut chiar rolul lui Rhett Butler, într-o adaptare a celebrului ”Pe aripile vântului”.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg