Încă o suferinţă pentru Donna din Beverly Hills! Tori Spelling a ajuns pe masa de operaţie după ce s-a separat de soţul său

30 iulie, 2021
5 don4 png png

Tori Spelling a ajuns la spital, asta în timp ce mariajul ei cu Dean Mc Dermott continuă să se prăbuşească.

Donna din Beverly Hills, 90210 a postat pe o reţea de socializare o fotografie ce o înfăţişează într-o cameră de spital, cu o perfuzie agăţată de braţ. „Chirurgie sinusală partea a doua”, a scris ea în dreptul postării.

Blonda părea îngrijorată în timp ce aştepta  personalul medical să vină şi să înceapă procedura. Spelling, în vârstă de 48 de ani, a fost văzută ultima dată în cabinetul medicului acum câteva săptămâni, în timp ce căuta o soluţie pentru problemele sale respiratorii.

Problemele de sănătate vin într-un moment teribil, chiar când soţul ei îşi doreşte cu disperare divorţul, dar lipsa finanţelor îl împiedică să îşi ducă planul la bun sfârşit.

"Dean vrea să depună actele, dar pur şi simplu nu-şi poate permite", a spus o sursă: "Tori şi Dean sunt total blocaţi în acest moment. Niciunul dintre ei nu îşi poate permite să treacă prin aceste proceduri de divorţ".

„Au cinci copii şi o grămadă de animale de companie”, pe lângă alte cheltuieli. Casa lor este întotdeauna un dezastru , o mizerie totală”. 

Cei doi nu au mai fost văzuţi împreună de câteva luni şi şi-au abandonat verighetele. „În acest moment divorţul nu se află la orizont, deoarece nu pot să-l balanseze financiar”, a adăugat sursa. „Trăiesc un coşmar”

Spelling şi McDermott s-au căsătorit în 2006, dar relaţia lor a fost zdruncinată de un scandal în 2014. Atunci s-a dovedit că actorul canadian, în vârstă de 54 de ani, îi era infidel. Cu toate astea, actriţa l-a iertat şi povestea lor a mers mai departe.

Tori şi Dean au împreună cinci copii, Liam Aaron , 14, Stella Doreen , 13, Hattie Margaret , 9, Finn Davey , 8 şi Beau Dean , 4. Spelling părea că vrea să anunţe la începutul anului cea de a şasea sarcină, dar, în cele din urmă, a recunoscut că a fost vorba de o glumă.

"În fiecare săptămână, presa mă întreabă dacă sunt însărcinată. Pentru a stabili recordul, nu sunt", a scris actriţa, pe 2 aprilie, pe o reţea de socializare. „Problema este că, după al cincilea copil, corpul meu nu şi-a mai revenit la forma de dinainte. Atunci au început întrebările constante despre o altă sarcină. Simt că trebuie să-mi apăr corpul în mod constant când, în schimb, ar trebui să-l onorez pentru miracolul vieţii pe care mi l-a dat de cinci ori".Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}