Alte două ţinute ale lui Carmen Iohannis, purtate la Madrid

4 iulie, 2022

După ţinuta fuchsia, îndelung comentată pe reţelele de socializare, Prima Doamnă a optat pentru alb, una dintre constantele garderobei sale.

Carmen Iohannis tinute Madrid jpg

Poate că summitul NATO de la Madrid s-a încheiat, dar ecourile prezenţei prezidenţiale româneşti în capitala Spaniei persistă.

După îndelung comentata rochie a doamnei Carmen Iohannis de la dineul oficial oferit oficialilor NATO de către Familia Regală spaniolă la Palatul Regal, Prima Doamnă a scos din garderoba sa un outfit mai rezervat.

Tot în aceeaşi notă estivală, soţia preşedintelui României a apărut la unul dintre evenimentele conexe summitului într-o rochie etui albă, fără mâneci, lungă până la genunchi, cu un mic fronseu şi o despicătură în zona bustului, drept detalii stilistice. La această ţinută, doamna Iohannis a purtat o pereche de sandale cu multiple barete, într-o nuanţă de mov intens - una dintre culorile foarte purtate în această vară.

Se pare că albul este preferatul lui Carmen Iohannis, aceasta purtând adesea, la vizitele oficiale şi nu numai, ţinute albe. Chiar acest model de rochie l-a mai purtat şi în toamna trecută, la Sibiu, la dezvelirea statuii baronului Samuel von Brukenthal (cu diferenţa că rochia avea mâneci), dar şi în deplasarea din Germania din 2020, când outfitul era completat de un pardesiu din brocart italian, căptuşit cu mătase, o creaţie semnată de designerul ieşean Andreea Tincu.

Dacă, de data aceasta, rochia sa nu a mai stârnit rumoare, comentariile s-au axat pe activitatea domniei sale, care a preferat ca, în loc să participe la întâlnirile organizate de Regina Letizia a Spaniei, împreună cu celelalte Prime Doamne, a preferat să-şi urmeze soţul la Centrul Satelitar al UE.

Într-o altă vizită, mai puţin protocolară, la Institutul Cultural Român de la Madrid, Carmen Iohannis a mers singură, îmbrăcată cu un model atipic de rochie, cu imprimeu şi un dublu volan pe corsaj. Doar lungimea şi sandalele au rămas o constantă în look-ul său. Ce a ieşit în evidenţă? Geanta albă supradimensionată şi smarwatch-ul cu curea roz.

FOTO: presidency.ro, Institutul Cultural Român de la Madrid



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg