Alte două ţinute ale lui Carmen Iohannis, purtate la Madrid

4 iulie, 2022

După ţinuta fuchsia, îndelung comentată pe reţelele de socializare, Prima Doamnă a optat pentru alb, una dintre constantele garderobei sale.

Carmen Iohannis tinute Madrid jpg

Poate că summitul NATO de la Madrid s-a încheiat, dar ecourile prezenţei prezidenţiale româneşti în capitala Spaniei persistă.

După îndelung comentata rochie a doamnei Carmen Iohannis de la dineul oficial oferit oficialilor NATO de către Familia Regală spaniolă la Palatul Regal, Prima Doamnă a scos din garderoba sa un outfit mai rezervat.

Tot în aceeaşi notă estivală, soţia preşedintelui României a apărut la unul dintre evenimentele conexe summitului într-o rochie etui albă, fără mâneci, lungă până la genunchi, cu un mic fronseu şi o despicătură în zona bustului, drept detalii stilistice. La această ţinută, doamna Iohannis a purtat o pereche de sandale cu multiple barete, într-o nuanţă de mov intens - una dintre culorile foarte purtate în această vară.

Se pare că albul este preferatul lui Carmen Iohannis, aceasta purtând adesea, la vizitele oficiale şi nu numai, ţinute albe. Chiar acest model de rochie l-a mai purtat şi în toamna trecută, la Sibiu, la dezvelirea statuii baronului Samuel von Brukenthal (cu diferenţa că rochia avea mâneci), dar şi în deplasarea din Germania din 2020, când outfitul era completat de un pardesiu din brocart italian, căptuşit cu mătase, o creaţie semnată de designerul ieşean Andreea Tincu.

Dacă, de data aceasta, rochia sa nu a mai stârnit rumoare, comentariile s-au axat pe activitatea domniei sale, care a preferat ca, în loc să participe la întâlnirile organizate de Regina Letizia a Spaniei, împreună cu celelalte Prime Doamne, a preferat să-şi urmeze soţul la Centrul Satelitar al UE.

Într-o altă vizită, mai puţin protocolară, la Institutul Cultural Român de la Madrid, Carmen Iohannis a mers singură, îmbrăcată cu un model atipic de rochie, cu imprimeu şi un dublu volan pe corsaj. Doar lungimea şi sandalele au rămas o constantă în look-ul său. Ce a ieşit în evidenţă? Geanta albă supradimensionată şi smarwatch-ul cu curea roz.

FOTO: presidency.ro, Institutul Cultural Român de la MadridRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg