Încă o vedetă 50+ senzațională în costum de baie! Este inclusă în Revista ”Sports Illustrated Swimsuit”

8 mai, 2023

Celebra revistă Sports Illustrated a dorit ca în 2023 ediția dedicată celebrităților în costum de baie să fie un manifest al femeii puternice, realizate și spectaculoase.

FotoJetPadma jpg

Numărul de anul acesta este unul epic, emblematic, care vorbește de femeia zeiță. Femeia care nu are vârstă, care arată impecabil și la 50+, femeia realizată. Este o ediție presărată de femei care inspiră, care împuternicesc, care au o voce și care se folosesc de platformele digitale pentru a se face auzite. Este și cazul superbei Padma Lakshmi, o vedetă din America ajunsă la 52 de ani, care arată fabulos și este o femeie ”icon” a vremurilor pe care le trăim.

Padma Lakshmi, Instagram (6) jpg

Nu mai contează în ziua azi doar aspectul. Un fizic frumos fără o mentalitate de învingătoare pare că nu mai reprezintă nimic.

Padma Lakshmi este o personalitate complexă: autoare, activistă, actriță, model, filantroapă, prezentatoare TV și femeie la superlativ, ea duce mai departe mesajul învingătoarelor cum că nimic nu este imposibil.

„Mamă, autoare, activistă, prezentatoare TV, producător nominalizat la Emmy, filantroapă și acum, model în costum de baie pentru Sports Illustrated. Lista de realizări a Padmei este la fel de uimitoare ca ea însăși și este o onoare absolută să o avem în numărul din 2023.”, a scris revista celebră pe contul său oficial de socializare.

Padma Lakshmi a declarat senină pentru Page Six că a avut la dispoziție doar trei săptămâni pentru a se pregăti de ședința foto incendiară din Sports Illustrated Swimsuit.

”Din fericire deja începusem o dietă și merg mult la sală”, a mărturisit diva în vârstă de 52 de ani. ”A fost ireal, m-au anunțat doar cu trei săptămâni înainte.”

La început, Padma Lakshmi recunoaște că se gândea că ar putea fi o farsă, după ce agenta sa a sunat-o să-i dea vestea. ”Mă așteptam la propunerea asta când aveam 20, 30 de ani, eram model. Dar cum nu s-a întâmplat, am crezut că nu mai exista această posibilitate acum. Însă acum este cu atât mai mare victoria!”, recunoaște Padma Lakshmi.

Pentru Sports Illustrated, vârsta nu mai este de mult o problemă. Să nu uităm că anul trecut inclusiv mama lui Elon Musk, Maye Musk a pozat în ediția dedicată costumelor de baie.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG