Încă o vedetă a serialului Dallas s-a stins din viață. În ultimii ani, suferise trei AVC-uri

11 iulie, 2024

Unul dintre cel mai îndrăgit serial din toate timpurile rămâne încet, încet fără actorii care l-au consacrat. O altă actriță ce a făcut ani de zile parte din distribuție s-a stins din viață.

dallas jpg jpeg

Doliu, din nou, în marea familie a serialului Dallas, producție care a cucerit iremediabil inimile a mii de români care l-au vizionat după revoluție.

Din păcate, după Larry Hagman (JR), Ken Kercheval (Cliff Barnes), Barbara Bel Geddes ("Miss Ellie" Ewing) sau Marlin „Jim” Davis (Jock Ewing), acum distribuția a mai pierdut un nume important, actrița Pat Colbert, care timp de opt sezoane a interpretat elegantul personaj Dora Mae. Actrița suferise trei AVC-uri în ultimul deceniu.

Pagina dedicată fanilor Dallas a făcut anunțul trist: ”Dallasfanzine anunță cu regret dispariția lui Pat Colbert, care a jucat rolul gazdei și regina clubului Oil Barons, Dora Mae, timp de opt sezoane în serialul de la Dallas. Pat avea 77 de ani și a murit liniștit în casa ei din LA pe 23 iunie. (Înmormântarea va avea loc pe 20 iulie) Mulțumim familiei lui Pat pentru că ne-a contactat. Iubire și lumină tuturor celor care au iubit-o și să se odihnească în pace. Florile pot fi trimise la Grace Memorial Chapel And Funeral Home, 3443 W. MANCHESTER BLVD., INGLEWOOD, CA 90305 (323) 752-2028”.

Pat Colbert a apărut în 67 de episoade ale serialului Dallas, din 1983 până în 1991, ca gazda clubului Oil Baron’s, un restaurant de lux situat într-un zgârie-nori, un loc preferat de familia Ewing și de asociații lor. (Locul a fost inspirat de clubul Dallas Petroleum Club, destinat doar membrilor.)

„Ca singurul personaj afro-american recurent din serial, Dora Mae nu a avut niciodată o poveste principală, deoarece Dallas nu a încercat să pretindă că este altceva decât saga familiei Ewing, dar ea a interpretat rolul cu eleganță și inteligență”, a spus Shaun Chang, de la blogul de filme și televiziune Hill Place pentru The Hollywood Reporter.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg