Încă o victimă a certificatului verde! John Malkovich nu a fost lăsat să se cazeze într-un hotel de lux din Veneţia

20 ianuarie, 2022
1 john malkovich refuzat la danieli in venetia din cauza certificatului verde serial ripley 1 jpg jpeg

Faima nu l-a ajutat pe starul hollywoodian să beneficieze de tratament privilegiat.

Într-o lume condusă de reguli noi şi axată tot mai mult pe cerinţe sanitare, o celebritate de talia talentatului domn John Malkovich nu mai poate spera la un tratament preferenţial. Dublu nominalizat la Oscar şi triplu la Globurile de Aur, actorul american cu origini croate s-a văzut în imposibilitatea de-a se caza la celebrul hotelul de lux Danieli, unde care avea o cameră rezervată pe durata şederii sale în Veneţia. Motivul? După ce i-a verificat documentele, personalul de la recepţie a remarcat faptul că actorului îi expirase de o săptămână certificatul verde şi, potrivit noului regulament, nu-l putea înregistra şi caza.

În consecinţă, John Malkovich a trebuit să renunţe la priveliştea asupra frumoasei pieţe San Marco şi să-şi caute în altă parte cazare. În cele din urmă, acesta fost găzduit într-o reşedinţă privată.

Aflat în Veneţia pentru filmări le producţiei „Ripley”, un serial inspirat de pelicula „Talentatul domn Ripley”, John Malkovich e implicat în peste 10 proiecte cinematografice, ceea ce îlobligă, cumva, să să se conformeze şi să aibă un certificat verde valid, mai ales în Europa, unde regulile sunt mai stricte decât în Statele Unite.

De teama infectării cu coronavirus, echipa de filmare este testată la fiecare două zile. În Italia, certficatul verde se acordă celor vaccinaţi cu schema completă sau care au fost bolnavi în ultimele şase luni. Documentul este obligatoriu pentru accesul în hoteluri şi restaurante.Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg