Încă puţin şi reîncepe "Insula Iubirii". Uite câte ţinute schimbă Radu Vâlcan FOTO

15 august, 2018
Radu Valcan Insula Iubirii (18) jpeg

Ritmul alert de filmări presupune nu doar multe ore de muncă şi drumuri între cele două insule pentru gazda emisiunii ”Temptation Island”, ci şi foarte multe ţinute.

image

De la cămăşi, veste, pantaloni sau eşarfe din ţesături naturale, pe parcursul unei zile Radu Vâlcan poate avea nevoie chiar şi de două sau trei ţinute adecvate pentru bonfire, pentru concursurile pe plajă sau pentru vizitele inopinante pe cele două insule. Astfel, pe parcursul unui sezon, Radu Vâlcan schimbă până la 50 de ţinute, unele aduse din România, altele locale, toate îmbinate cu elemente specifice thailandeze.

În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, care va avea marea premierã pe 3 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, patru cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas îşi vor putea testa relaţia şi vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau dacă se văd nevoiţi să meargă pe căi separate.

"Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici acesta nu va face excepţie. Oamenii au personalităţi diferite, reacţionează diferit la situaţiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. <Temptation Island - Insula Iubirii> are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionaţi!", spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Umar Kamani jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg