Încă un bebeluş în familia Hilton!

6 iulie, 2017
nicki paris jpeg

Fericire mare în clanul Hilton! La aproape un an de la venirea pe lume a micuţei Lily Grace, Nicky Hilton (33) şi James Rothschild urmează să aibă un al doilea copil! Paris Hilton va avea încă un nepoţel!

Paris şi Nicky, moştenitoarele imperiului Hilton

Nu, nu e Paris Hilton (36) cea care va avea un urmaş, ci sora ei mai mică, care e însărcinată la mai puţin de un an de când a venit pe lume primul ei copil, o fetiţă pe nume Lily Grace. Vestea e cu adevărat fericită, cei doi soţi dorindu-şi un frăţior sau o surioară pentru primul lor născut. ”Au vrut de la bun început ca Lily-Grace să aibă un frate de vârstă apropiată, aşa cum amândoi au”, a menţionat un apropiat.

Nicky, James şi fetiţa lor

Momentan, informaţia nu a fost confirmată de către familia Hilton, însă o sursă a declarat pentru DailyMail că Nicky e însărcinată în mai mult de trei luni şi că sarcina deja începe să fie vizibilă, deşi bebeluşul va veni pe lume la începutul anului 2018.

Petrecerea prinţesei Olympia

Chipurile, Nicky a dat de înţeles acest lucru la petrecerea prinţesei Olympia a Greciei, din weekendul trecut. ”A fost o petrecere cu tematica Marie Antoinette, aşa că purta corset şi nimeni nu-şi putea da seama daca e însărcinată sau nu. Însă, cei doi au împărtăşit vestea fericită cu câţiva prieteni apropiaţi”, a declarat o sursă.

[caption id="attachment_391451" align="aligncenter" width="634"] Nicky şi James, în ziua nunţii lor[/caption]

image

Nicky şi James, moştenitori a adevărate imperii, s-au căsătorit în 2015, în cadrul unei ceremonii fastuoase organizate la Palatul Kensington. Imediat după nuntă, însurăţeii au plecat într-o lună de miere în Botswana.Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg