Încă un caz de cancer în familia lui Celine Dion!

29 august, 2016
celine dion hepta 2488085 jpeg

Veste tristă pentru artista în vârstă de 48 de ani. Încă un membru din familia lui Celine Dion a fost diagnosticat cu cancer, după ce soţul şi fratele ei s-au stins din viaţă la începutul acestui an.

Un alt membru al familiei sale a fost diagnosticat cu cancer

Nici bine nu s-a împăcat cu ideea că fratele şi soţul ei nu mai sunt, că artista a primit o nouă lovitură. Cumnatul ei, soţul surorii Liette, pe nume Guy Poirier, a fost diagnosticat cu cancer.

Chiar artista a fost cea care a vorbit despre acest eveniment nefericit din viaţa ei. În declaraţia respectivă, acordată revistei Echos Vedettes, Celine a mărturisit că Guy este tratat în clinica Maison Adheman-Dion, un centru care a fost denumit după tatăl lui Celine, care, de asemenea, a murit din cauza cancerului de oase, în 2003. Din păcate, nu sunt multe speranţe nici în cazul lui Guy, cancerul acestuia răspândindu-se deja la plămâni, creier şi oase.

Şi o altă soră de-a lui Celine a vorbit despre suferinţa cumnatului: ”Cumnatul meu e încă conştient. Sora mea mai mică, Liette, este cu el şi e foarte puternică. Oamenii din clinica Maison sunt nişte îngeri şi au grijă mare de el”, a declarat Claudette pentru ”Toronto Sun”.

Amintim că aceasta nu este prima tragedie prin care trece Liette, sora lui Celine. În mai 1993, fiica ei de 16 ani a murit din cauza fibrozei chistice (secreţii mucoase ale organismului au consistenţă crescută, sunt uscate şi aderente). Karine, căci aşa se numea adolscenta, a decedat în braţele mătuşii sale, Celine.



Recente pe Ok! Magazine

Al Di Meola  jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png