Încă un copil-surpriză pentru... Hugh Grant

13 octombrie, 2015
hugh grant hepta 1857900 jpg jpeg

Din actor, britanicul se vrea a fi tată de profesie. Altfel nu ne explicăm. Grant pare să fie un cuceritor în adevăratul sens al cuvântului, unul care nu se poate abţine, de fapt, din a lăsa femeile gravide. O poveste cu atâtea răsturnări de situaţie, că ne mirăm cum ţine pasul. Doar a avut trei copii născuţi în 15 luni de zile, cu al patrulea pe drum!

image

După ce a avut o aventură cu Tinglan Hong, o frumoasă chinezoaică, recepţionistă a unui restaurant chinezesc din Londra, în 2011, care i-a şi adus pe lume o fetiţă, Xiao Xi (tradus ca “surpriză plăcută”), de 4 ani, Hugh Grant a devenit tată pentru a doua oară cu Anna Elisabet Eberstein, o prezentatoare de televiziune de origine suedeză care i-a născut un fiu, John Mungo (3), în septembrie 2012. Ulterior, starul de 55 de ani s-a întors la Tinglan Hong, care a rămas gravidă din nou şi i-a născut al treilea copil, Felix (2 ani şi jumătate), în 2013!

image

Colac peste pupăză, Grant s-a întors apoi la a doua iubită, Anna Elisabet Eberstein, cu care – surpriză! – aşteaptă al patrulea copil! (al doilea pentru Anna cu Hugh). Aproape toate au venit pe neaşteptate, pare-se, dar actorul se bucură de prezent. “Multe persoane m-au avertizat că perioada aceasta marcată de copii nu e chiar atât de frumoasă. Dar sunt entuziasmat.”, povestea Hugh pentru The Guardian, în 2012.

Destul de complicat, nu? Două femei, mamele a patru copii moştenitori ai numelui Grant, în doar 4 ani… o poveste care ne-aduce aminte de alt star fermecător, care nu se poate abţine să nu lase femeile însărcinate, Jude Law - şi acesta are 5 copii, 3 cu fosta soţie, unul cu o fostă iubită şi unul dintr-o idilă de câteva luni cu o tânără de 24 de ani…

Fot Hepta, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg