Încă un copil-surpriză pentru... Hugh Grant

13 octombrie, 2015
hugh grant hepta 1857900 jpg jpeg

Din actor, britanicul se vrea a fi tată de profesie. Altfel nu ne explicăm. Grant pare să fie un cuceritor în adevăratul sens al cuvântului, unul care nu se poate abţine, de fapt, din a lăsa femeile gravide. O poveste cu atâtea răsturnări de situaţie, că ne mirăm cum ţine pasul. Doar a avut trei copii născuţi în 15 luni de zile, cu al patrulea pe drum!

image

După ce a avut o aventură cu Tinglan Hong, o frumoasă chinezoaică, recepţionistă a unui restaurant chinezesc din Londra, în 2011, care i-a şi adus pe lume o fetiţă, Xiao Xi (tradus ca “surpriză plăcută”), de 4 ani, Hugh Grant a devenit tată pentru a doua oară cu Anna Elisabet Eberstein, o prezentatoare de televiziune de origine suedeză care i-a născut un fiu, John Mungo (3), în septembrie 2012. Ulterior, starul de 55 de ani s-a întors la Tinglan Hong, care a rămas gravidă din nou şi i-a născut al treilea copil, Felix (2 ani şi jumătate), în 2013!

image

Colac peste pupăză, Grant s-a întors apoi la a doua iubită, Anna Elisabet Eberstein, cu care – surpriză! – aşteaptă al patrulea copil! (al doilea pentru Anna cu Hugh). Aproape toate au venit pe neaşteptate, pare-se, dar actorul se bucură de prezent. “Multe persoane m-au avertizat că perioada aceasta marcată de copii nu e chiar atât de frumoasă. Dar sunt entuziasmat.”, povestea Hugh pentru The Guardian, în 2012.

Destul de complicat, nu? Două femei, mamele a patru copii moştenitori ai numelui Grant, în doar 4 ani… o poveste care ne-aduce aminte de alt star fermecător, care nu se poate abţine să nu lase femeile însărcinate, Jude Law - şi acesta are 5 copii, 3 cu fosta soţie, unul cu o fostă iubită şi unul dintr-o idilă de câteva luni cu o tânără de 24 de ani…

Fot Hepta, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg