Încă un membru în familia Kardashian-Jenner. Kylie a născut primul ei copil

5 februarie, 2018
kylie jenner 2 png

Zvonurile conform cărora în familia Kardashian-Jenner vor veni 3 copii anul acesta, s-au adeverit. După ce Kim Kardashian a devenit mamă cu ajutorul unei femei purtătoare la jumătatea lunii ianuarie, iar Khloe Kardashian şi-a anunţat fanii că este însărcinată cu primul ei copil, acum mezina familiei le-a făcut tuturor o surpriză. Kylie Jenner a născut primul ei copil cu rapperul Travis Scott.

image

Şi-a ţinut sarcina ascunsă timp de 9 luni, însă acum a făcut marele anunţ prin intermediul unui video distribuit pe YouTube, un video în care şi-a documentat întreaga perioadă a sarcinii şi, în care, apar şi imagini de acum 20 de ani, când Kris Jenner o aducea pe lume pe Kylie.

image

În vârstă de 20 de ani, Kylie i-a dat naştere primului său copil, o fetiţă al cărei nume nu l-a dezvăluit până acum. Mezina nu şi-a confirmat sarcina pe parcursul celor 9 luni, deşi au fost numeroase zvonuri că trei dintre membrele familiei aşteaptă câte un copil. Ea s-a retras discret din viaţa publică în tot acest timp, mascându-şi burta şi refuzând să ofere vreo explicaţie. Acum, ea a lămurit situaţia: "Îmi pare rău că v-am ţinut în obscur pe toată perioada acestor speculaţii. Înţeleg că sunteţi obişnuiţi ca eu să vă port cu mine în toate călătoriile. Sarcina mea a fost o călătorie pe care am vrut să o fac singură, fără a o face publică. Ştiam că trebuia să mă pregătesc pentru acest nou rol în cel mai pozitiv mod cu putinţă, fără stres şi într-un mod sănătos. Nu am pus la cale niciun moment plătit pentru a dezvălui asta. Ştiam că bebeluşul meu va simţi orice stres şi orice emoţie, aşa că am ales să fac asta pentru viaţa şi fericirea noastră. Sarcina a fost cea mai frumoasă perioadă, una care mi-a dat putere şi care mi-a schimbat experienţa despre viaţă şi o să-mi fie dor de asta. Mulţumesc prietenilor mei şi mai ales familiei pentru că m-au ajutat să trec peste acest moment special în cel mai privat mod cu putinţă. Fata mea frumoasă şi sănătoasă s-a născut pe 1 februarie şi nu am mai putut aştepta să împărtăşesc cu voi această binecuvântare. Nu am crezut vreodată că pot simţi o asemenea fericire încât să izbucnesc. Mulţumesc pentru înţelegere!", a scris Kylie pe Instagram.

De asemenea, clipul de pe YouTube, lung de 11 minute, îi introduce pe fani în cele 9 luni de călătorie în sarcină, video intitulat  „pentru fetiţa noastră“ în care vedem imagini de la baby shower-ul bebeluşului, dar şi de la consultaţiile din cabinetul ginecologului. În imagini apare şi copilul lui Kim cu o mamă surogat, micuţa Chicago.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg