Începe războiul! Soţia lui Al Bano e furioasă pe Romina. Ce a stârnit gelozia Loredanei

2 iulie, 2021
5 loredana1 jpg jpeg

Tensiunea creşte între cele două femei cu care Al Bano îşi împarte viaţa.

În ciuda apelurilor făcute de Al Bano Carrisi, pacea dintre Romina Power şi Loredana Lecciso pare din ce în ce mai îndepărtată. Cele două continuă să se ignore reciproc în privat, dar se tachinează public. Potrivit unor zvonuri redate de Novella 2000, Loredanei nu i-ar fi plăcut declaraţiile recente ale artistei.

„Pe scenă suntem întotdeauna la fel, este încă foarte distractiv să lucrezi cu el. Apoi, desigur, multe lucruri s-au schimbat afară, dar nu pe scenă. Poate de aceea publicul ne iubeşte atât de mult. Sper să nu-mi sfârşesc viaţa singură din punct de vedere sentimental”, a spus Romina Power.  Cuvinte care, conform presei, ar fi enervat-o foarte mult pe Loredana Lecciso, soţia lui Al Bano.

stanga
dreapta
1 romina8 jpg jpeg
2 romina9 jpg jpeg
1 bano jpg jpeg
5 loredana1 jpg jpeg

Blonda nu a ascuns niciodată că este foarte gelosă pe Al Bano Carrisi, cu care formează un cuplu de 20 de ani. Relaţia dintre ei a fost însă întotdeauna una cu urcuşuri şi coborâşuri. De câteva ori, cuvintele Rominei au tulburat-o. De aceea, nici astăzi, Loredana nu este în stare să digere comportamentul celei care împarte o chimie atât de evidentă cu soţul ei.

Relaţia dintre Al Bano şi Loredana pare însă să se desfăşoare fără probleme. Datorită pandemiei, legătura dintre cei doi s-a întărit foarte mult şi astăzi sunt mai mult decât inseparabili. Loredana însăşi a mărturisit într-un interviu că relaţia lor este astăzi mai puternică.

Albano şi Lecciso sunt, de asemenea, de acord cu privire la alegerile copiilor: Jasmine, 20 de ani, şi Bido, 19. Cuplul împărtăşeşte aceleaşi idealuri şi valori şi a reuşit să devină o singură voce în ceea ce priveşte educaţia băieţilor.

Loredana Lecciso şi-a abandonat cariera în lumea divertismentului de ani şi a preferat să se concentreze asupra familiei.

Între timp, Al Bano şi Romina se pregătesc să devină bunici pentru a treia oară. Cristel este însărcinată cu o fetiţă, care se va naşte în septembrie.

Cristel nu a avut niciodată o relaţie bună cu Loredana Lecciso, spre deosebire de Jasmine care se înţelege foarte bine cu Romina.Recente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg