Începe „Survivor România” pe Kanal D. Iată cine sunt primii concurenţi

20 decembrie, 2019
7 survivor romania png png

Ruby, Augustin Viziru, Cezar Juratoni şi Asiana Peng îşi vor testa limitele în junglă din Republica Dominicană.

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România”, se pregăteşte să îşi arunce concurenţîi în lupta pentru supravieţuire. Ruby, Augustin Viziru, Cezar Juratoni şi Asiana Peng sunt doar câteva dintre vedetele care îşi vor ascuţi simţurile şi îşi vor pune la bătaie strategiile că să reziste în ceea ce va fi cea mai inspiraţională şi provocatoare experienţă televizată. Jungla din Republica Dominicană le va întinde concurenţilor capcane, îi va epuiza, le va testa limitele şi îi va arată în faţă milioanelor de telespectatori traversând o serie de emoţîi şi întâmplări, departe de cei dragi şi condamnaţi să supravieţuiască în condiţii vitrege.

Ruby (Ana Claudia Grigore) este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din România, a lansat o serie de piese de succes şi a susţinut zeci de concerte internaţionale. Primul ei disc single, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes nu numai în România, ci şi în străînătate. Au urmat piese precum ”Miracle of Love”, „Stinge lumina”, „Băiat de bani gata” (feat Pacha Man), „De la distanţă”, „Condimente”, „Tată”, „Rochia mea”, lista pieselor fiind una impresionantă, iar Ruby devenind una dintre cele mai valoroase şi prolifice artiste din România.  A impresionat, de asemenea, în reality-show-uri de succes, unde şi-a demonstrat tenacitatea, ambiţia şi puterea de adaptare.

La „Survivor România” o aduce dorinţa de a-şi testa limitele, precum şi bucuria de a răspunde unor provocări uriaşe. „Sunt hotărâtă, ambiţioasă, mă bazez mult pe descărcarea de adrenalină şi pe faptul că îmi place să îmi duc misiunile la bun sfârşit. Pentru orice recompensă, oricât de mică, va merită să lupt din toate puterile. Sunt convinsă că psihicul mă va ajută cel mai mult în această încercare”, spune Ruby despre calităţile pe care mizează în competiţie.

Actor carismatic, prezenţa plină de energie şi umor în showbiz-ul autohton, Augustin Viziru surprinde de fiecare dată prin apariţiile sale. Publicul  l-a putut urmări atât pe micul ecran,  în seriale, producţii de lungmetraj şi reality-show-uri, dar şi pe marile ecrane. Augustin Viziru a avut şi o îndelungată carieră sportivă, a practicat tenis până la vârstă de 17 ani, tot în acea perioada descoperea şi competiţiile de biliard. Are în palmares şi titluri de campion naţional şi balcanic şi e recunoscut că unul dintre cei mai buni jucători profesionişti de biliard din România.

Provine, de altfel, dintr-o familie de sportivi, mentor fiindu-i chiar bunicul sau, Gheorghe Viziru, valoros jucător de tenis şi cel care i-a antrenat pe legendarii Ion Ţiriac şi Ilie Năstase. „Îmi doresc să mă descopăr pe mine, <Survivor România> e mai mult decât un show de televiziune, sunt sigur că o asfel de competiţie scoate ce mai bun sau ce e mai rău din ţine. Te obligă să te adaptezi, să faci conexiuni, să te autodepăşeşti, să devii mai inteligent. Toată viaţă mea mi s-a spus ce bun sunt şi ce talentat sunt şi am crezut că e suficient, nu a trebuit să mă lupt să obţîn ceva. Acum realizez că trebuie să fac nişte eforturi şi vreau să văd cât de departe pot merge”, spune Augustin Viziru despre participarea la „Survivor România”.

Multiplu campion naţional la Juniori, Tineret şi Seniori, Cezar Juratoni este în prezent boxer profesionist. În această calitate, a susţinut 12 meciuri, cu 11 victorii, dintre care opt prin knockout.  Sportivul crede că rezistenţă fizică şi inteligenţă ii vor fi aliaţi în această competiţie extrem de dura. „Sunt sigur că voi face faţă acestui concurs. Punctele mele forţe sunt rezistenţă, viteză, inteligenţă. Reuşesc să mă adaptez foarte repede în orice situaţie. Cea mai mare provocare pentru mine va fi lipsa familiei, dar voi face faţă cu brio oricărei încercări ”, declara Cezar Juratoni.

O apariţie exotică la „Survivor România” este Asiana Peng, gimnastă care a făcut parte din lotul olimpic al României, cu 50 de medalii în palmares. A concurat la numeroase competiţii naţionale şi internaţionale, a obţinut numeroase titluri la bârnă şi la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Asiana Peng mizează în această competiţie pe puterea ei de adaptare şi pe faptul că nu ii este teamă de nimic. „Sunt rezistentă, am capacitatea de a face faţă oricărei provocări. Sunt obişnuită cu cantonamentele şi cu reguli stricte, spartane”, spune sportiva.

Abandonaţi în mijlocul naturii exotice, in Republica Dominicană, departe de confortul civilizaţiei, concurenţii vor trece prin foarte multe încercări,  vor fi nevoiţi să îşi construiască adăpost, să îşi procure hrană, să îşi găsească aliaţi in mijlocul grupului din care vor face parte. La finele unor încercări limita se va află un singur câştigător.Recente pe Ok! Magazine

Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg