VIDEO Incident neplăcut în New York cu Rita Wilson! Tom Hanks și-a ieșit din fire

17 iunie, 2022

Actorul a avut o reacție furibundă la adresa unui fan care i-ar fi agresat pe stradă soția.

tom hanks si sotiaa

La câteva ore după ce toată lumea a comentat un episod în care Tom Hanks a fost surprins cu mâinile tremurând incontrolabil în timpul unui discurs ținut pe scenă, la evenimentul de promovare a filmului despre viața lui Elvis Presley, în Australia, acesta a fost protagonistul unui incident neplăcut în New York.

Actorul și soția sa tocmai ieșeau din exclusivistul restaurant Nobu din Manhattan, când au fost rapid înconjurați de câțiva fani, dornici să facă selfie-uri și să smulgă un autograf de la ei.  Rita Wilson, îmbrăcată elegant și purtând sandale negre cu toc cui, s-a oprit brusc, atunci când un paparazzo s-a apropiat în fața ei, moment în care un alt fan a îmbrâncit-o, speriind-o și făcând-o să facă un pas înainte. În buluceala creată, actrița și-a pierdut unul dintre flecuri în striațiile pavajului, iar țipătul ei l-a alertat pe soțul său, care a intervenit imediat.

Nervos și speriat, la rândul său, că Rita ar fi putut păți ceva, Tom Hanks a avut o ieșire necontrolată vizavi de fanii insistenți. Pe bună dreptate, însă, căci unul dintre ei, foarte tânăr, i-a răspuns cu o privire fixă, ca de om nebun - care se poate observa cu ușurință pe înregistrarea care circulă acum pe internet.

Din fericire, cuplul de actori era însoțit și de doi bodyguarzi, care au fost foarte prompți și i-au condus imediat spre mașină.

Cât privește starea sănătății sale, despre care vuiește toată presa, ei bine Tom Hanks ar suferi de diabet de tip II, care poate provoca asemenea tremur în corp, similar celui produs de boala Parkinson, atunci când glicemia scade îngrijorător de mult. Din fericire, acest lucru poate fi ținut sub control cu ajutor medicamentos.

FOTO: Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg