Incredibil! Adrian Despot se afla printre spectatorii din clubul Colectiv

2 noiembrie, 2015
Adrian Despot Colectiv jpeg

Solistul trupei Viţa de Vie asista şi el la concertul formaţiei Goodbye to Gravity, în momentul în care s-a produs incendiul devastator.

image

Potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a artistului, Adrian Despot se afla în clubul Colectiv chiar în seara de vineri, când a izbucnit nenorocirea. Din fericire, acesta a ajuns acasă în siguranţă, nefiind rănit.

"Din fericire, Adrian este OK, a ajuns întreg acasă", se arată într-o postare. "Mă bucur că ai scăpat, omule, şi că ai putut da o mână de ajutor şi celor ce nu au fost la fel de puternici şi norocoşi ca tine. Să preţuim viaţa mai mult şi să ne bucurăm şi de alte lucruri, nu numai de bani", i-a scris un cunoscut.

Mai târziu, aflam dintr-un testimonial al unui cameraman ajuns la faţa locului, după incendiu, că Adrian Despot i-a ajutat pe cei căzuţi sau arşi în club.

"Am ajuns în gang, unde m-a întâmpinat Adrian Despot, era ars, plin de negreală pe ochi, căra un tânăr ars, a 'nceput să urle la mine să las camera şi să car oameni! M-am blocat şi mi-au dat lacrimile ("ce meserie ingrată am" a fost primul gând şi mi s-a făcut scârbă de mine)".

Trupa Viţa de Vie a anunţat că show-ul pe care urma să îl susţină în weekend a fost anulat, în contextul tragicului eveniment.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg