Incredibil cât de SEXY sunt acum aceşti foşti copii faimoşi!

12 noiembrie, 2017
young bad3 jpeg

Greu de crezut, dar aceste mini-staruri s-au transformat, în timp, în nişte adulţi cât se poate de atrăgători. Iată dovada!

Jonathan Lipnicki

image

Puştiul din Jerry Maguire era absolut irezistibil, dar numai datorită farmecului său – şi a coafurii simpatice – şi nu pentru că vedeam în el un viitor tânăr care avea să cucerească pe bandă rulantă femeile. Păcat că nu i s-au mai făcut multe propuneri profesionale, ca să mai admirăm şi noi calităţile pe care le are de expus Jonathan mai nou!

Jerry O’Connell

image

N-am fi zis că acest adolescent dolofan va deveni, în câţiva ani, un tânăr cu un sex-appeal evident, dar iată că minunea a avut loc şi băiatul din filmul Stand By Me (1986) a pierdut kilogramele în plus şi a câştigat astfel atenţia reprezentantelor sexului frumos.

Josh Peck

image

Un alt exemplu de băiat care, cel mai probabil, nu era atât de popular la şcoală – din cauza surplusului de greutate - este cel care a jucat în Drake and Josh şi a devenit faimos în SUA datorită rolului din această producţie hollywoodiană. Dar Slavă Domnului că există pe lumea asta programe fizice care să ne facă rost de o formă fizică ideală, dar şi specialişti care se pricep să ne contureze o imagine cât mai atrăgătoare!

Christina Ricci

image

OK, rolul ei din The Adams Family n-a fost deloc unul care să-i pună în valoare atuurile fizice. Dar care atuuri? Pe vremea când juca în seria cu pricina, era un copil cât se putea de obişnuit, fără mare potenţial că poate deveni un sex simbol. Şi, într-adevăr, n-a surclasat-o pe Angelina Jolie la frumuseţe fizică, dar nici nu a rămas complet ignorată de sexul masculin.

 Shia LaBeouf

image

Mai de grabă un tip cu care poţi râde la nesfârşit decât cineva care să te atragă ca un magnet. Cam aşa ne-am fi imaginat evoluţia în timp a acestui actor. Iar iată că Shia ne dovedeşte că transformările spectaculoase sunt posibile, devenind – dintr-un copil haios – un adult cu vino-ncoa’, o, da!

Jaleel White

image

Îi ştim din producţii americane comice, când interpreta – în Family Matters – un rol care stârnea numai hohote de râs, însă acum este un bărbat serios, care nu e deloc neplăcut ochiului. Imaginea de tocilar stângaci a dispărut ca prin minune, lăsând mai nou loc unei înfăţişări chiar atrăgătoare.

Anna Paquin

image

A jucat fenomenal în The Piano, talentul ei actoricesc fiind evident chiar de la vârste fragede (fiind răsplătit cu un Oscar pentru rol secundar). Însă nu ne închipuiam pe-atunci că micuţa actriţă va deveni, la maturitate, o femeie frumoasă. Anna şi-a păstrat succesul profesional cu rolul interpretat în serialul True Blood şi s-a transformat într-o tânără atrăgătoare, spre surprinderea multora.

Abigail Breslin

image

A apărut în prima ei reclamă TV la trei ani, după care şi-a făcut debutul actoricesc la cinci ani, când a jucat în Signs, un film care a propulsat-o pur şi simplu la Hollywood. Rolul din Little Miss Sunshine a fost cel definitoriu pentru cariera ei, însă, cu toate că n-a prezentat-o într-o lumină prea favorabilă. Ca stil vestimentar, imagine personală. Dar micuţa actriţă a reuşit să ne uimească câţiva ani mai târziu, când, la 21 de ani, nu e deloc urâţică cum era în copilărie. Nu?

Matthew Lewis

image

O să nu-i aducem aminte ca Neville Longbottom, personajul interpretat în Harry Potter, o perioadă îndelungată, asta e cert! Ceea ce ne-a luat prin surprindere este transformarea actorului în numai câţiva ani, când, la maturitate, a devenit cât se poate de atrăgător. Hm, ce diferenţă faţă de cum arăta în copilărie, nu?Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg