Incredibil de frumoasă! Angelina Jolie, apariţii publice pentru a-şi promova noul film!

19 februarie, 2017
angie jolie jpeg

De când aşteptam acest moment! Acela în care Angelina va reveni în lumina reflectoarelor, demonstrându-le tuturor că frumuseţea ei este neştirbită şi că viaţa ei continuă şi fără Brad Pitt în ea!

La fel de frumoasă ca-ntotdeauna! captură: DailyMail.co.uk

Angelina Jolie a avut două apariţii publice recente, prin care şi-a promovat noua peliculă, intitulată  „First They Killed My Father”, un film care spune povestea unei supravieţuitoare a genocidului din Cambodgia, care şi-a pierdut ambii părinţi în masacrele organizate de khmerii roşii.

Prima apariţie publică a avut loc sâmbătă, 18 februarie, când Angie, alături de cei şase copii ai săi, au luat parte la o conferinţă de presă, în care s-a discutat despre această peliculă şi despre ce-nseamnă ea pentru actriţă şi pentru fiul ei adoptiv, Maddox. „Am vrut să spun această poveste prin ochii unui copil, să arăt frumuseţea acestei ţări şi să înţeleg prin ce au trecut şi părinţii biologici ai lui Maddox. Nu e numai povestea lui Loung, este şi povestea unei ţări întregi.”, a declarat Angelina în timpul conferinţei.

La această conferinţă, Angelina a optat pentru un outfit all-back foarte elegant, dar şi foarte sexy, compus dintr-o bluză semi-transparentă şi o pereche de pantaloni palazzo. Şi deşi în ultimii ani am tot văzut-o îmbrăcată în negru, această ţinută avea un aer fresh. A ajutat, desigur, şi faptul că actriţa şi-a coafat părul diferit şi şi-a pus în evidenţă chipul luminos. Cea de-a doua apariţie fashion a actriţei a fost cea de la vizionarea filmului, ce a avut loc în templul Angkor Wat, la care au luat parte şi regele Cambodgiei, Norodom Sihamoni, mama acestuia, Norodom Monineath, dar şi alţi oficial ai guvernului cambodgian, potrivit DailyMail.

La acest eveniment, Angelina a îmbrăcat o superbă rochie confecţionată dintr-un şifon roz, care i-a pus în evidenţă silueta alungită. Cu spatele gol şi cu părul strâns în coc, apariţia Angelinei de ieri seară ne-a adus aminte de evenimentele de odinioară, în care Angie era regina covorul roşu. Mda, actriţa de 41 de ani este, fără doar şi poate, una dintre cele mai sexy mămici de la Hollywood.

Vedeţi aici şi aici mai multe fotografii de la cele două apariţiile ale actriţei!Recente pe Ok! Magazine

vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}