Incredibil! Vestea dată de Mihai Neşu

8 ianuarie, 2021
1 7 jpg jpeg

A luptat, iar rezultatele încep să se vadă. Mihai Neşu mănâncă singur pentru prima oară de la accidentul suferit în urmă cu aproape 10 ani şi îşi poate mişca şi alte părţi ale corpului.

„BUCURIE MARE! Mihai Neşu mănâncă singur cina la aproape 10 ani după accident! După cum observaţi, Mihai este ajutat de niste ustensile speciale, dar independenţa primită astfel e foarte importantă! Slavă lui Dumnezeu!”, scrie pe pagina de Facebook a fundaţiei Mihai Neşu, unde pot fi văzute şi câteva imagini emoţionamte.

 „De 4 ani am cam acelaşi program, sunt într-un cantonament continuu. În ultima lună am început şi cu două antrenamente pe zi. De dimineaţa până la masa de prânz exersez cu o bicicletă care mişcă mâinile şi picioarele.

Trebuie să fac cam jumătate de oră mâini şi jumătate. După aia, încă vreun sfert de oră, pe un touch screen, execut, ca la şcoală, cerculeţe, beţigaşe, cu mâna pe care o pot mişca mai bine. După masa de prânz, am kinoterapie la fundaţie, cam o oră şi jumătate-două ore pe zi. Eu mişc ce pot să mişc cu mâinile şi terapeuta mea îmi mişcă picioarele şi îmi face masaj acolo unde mai am contracturi.

De doi ani am o cană adaptată, pe care o pot lua de pe masă şi pot să beau apă cu e, asta dacă e cam pe jumătate, , şi apoi pot să o pun înapoi. Ăsta e un progres mare. Şi acum încercăm să întărim mâna cât se poate, cu ajutorul lui Dumnezeu, să pot să beau cu cana plină”', povestea fostul fotbalist pentru Digi Sport.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg