Incredibilii: Costin Mărculescu, Stelian Ogică, Maria Cârneci, Simona Sensual şi Jean Paler

26 august, 2010

Am fost în concediu, ceea ce nu li se întâmplă şi acestor catastrofe de la televizor, pe care moderatorii mi le vând ca fiind vedetele ţării ăsteia. Admir obiceiul televiziunilor de a difuza reluări vara, în timp ce prezentatorii sunt în vacanţă. De pildă, mă uitam la Mihai Morar care în cadrul emisiunii lui a realizat un interviu incendiar cu Bianca Drăguşanu, în timpul căruia înţelegeai că duduia e o fată frumoasă, independentă şi îndrăgostită. Îl felicit pe celebrul prezentator şi-i doresc cât mai multe reluări ale incredibilului interviu.

În vacanţă am mai înţeles o treabă. Eram la o emisiune şi în timp ce aşteptam să intru, am ascultat discursul unei ziariste care mă preceda. Ea explica, într-un tip de entuziasm dramatic, cum e într-o relaţie de prietenie cu Ogică şi ce fel de băiat simpatic e. Sunt multe emisiuni şi multe tabloide care trebuie alcătuite zilnic cu ştiri mondene, pentru ca aceia precum cea pe care o aşteptam să-şi termine discursul să-şi ia la finalul lunii banii. Şi atunci sunt inventate şi promovate personaje disponibile în ideea de a familiariza publicul cu viaţa lor tristă şi celebră. Asta ştiam şi am mai scris. Ceea ce am înţeles ascultând discursul acela cu prietenia lui Ogică e că presa mondenă de acum e plină de indivizi şi individe mediocre. În meseria asta trăieşti şi din talentul de a-ţi întreţine relaţii cu celebrităţile ţării. Cu Elan Schwartzenberg e greu să ai un dialog mai lung de două minute prost fiind. E un individ mai complicat. La fel Andrei Gheorghe. La fel Andrei Hrebenciuc. La fel Dan Chişu. La fel Florin Chilian.

Între timp o ascultam şi o înţelegeam. Oamenii ăştia din presa mondenă au creat şi promovat personaje cu care să poată comunica la nivelul lor intelectual. Atunci sunt prieteni cu Ogică. Cu Mărculescu. Cu Maria Cârneci. Cu Viorel Lis. Cu Simona Sensual. Cu Jean Paler. Cu cei şi cele care apar împreună la televizor. Concluzia teoriei e că aşa au ajuns vedete multe dintre aceste catastrofe. Promovate şi promovaţi de oameni mediocri, interesaţi ca ei să fie atât de celebri, încât să poată discuta cu ei având senzaţia că vorbesc cu oameni din showbiz.Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg