"Indianul" Ashton Kutcher, acuzat de rasism

3 mai, 2012
popchips jpeg

Ultima încurcătură în care a intrat Ashton: a filmat pentru o reclamă, în care arată de parcă s-a dat cu cremă de pantofi pe faţă. Felul în care s-a transformat în indian a fost imediat perceput ca tendenţios. Vezi aici poza

Ultima încurcătură în care a intrat Ashton: a filmat pentru o reclamă, în care arată de parcă s-a dat cu cremă de pantofi pe faţă. Felul în care s-a transformat în indian a fost imediat perceput ca tendenţios.

Un Ashton Kutcher cu piele închisă la culoare, mustaţă şi sprâncene stufoase ne spune într-o americană stricată că e în căutarea celui mai delicios lucru de pe Planetă. Are 39 de ani, îl cheamă Raj şi e producător la Bollywood. Acesta e scenariul celei mai recente - şi celei mai scandaloase - reclame pentru care a filmat Ashton. Desigur, Raj găseşte ceea ce căuta chiar în pachetul cu delicioasele snack-uri low-fat din cartofi, PopChips. Totul ar fi fost minunat, dacă o parte a piblicului n-ar fi perceput negativ parodia stereotipiilor indiene - începând de la înfăţişare, vestimentaţie, gesturi, mimică şi până la accent. "Ce-i cu faţa aia rasistă maro, actor de rahat lipsit de talent care eşti?", i-au scris pe Twitter nişte rapperi de origine indiană. Şi nu sunt singurii care au tăbărât vehement pe Ashton în urma reclamei. Actorul nu le-a răspuns încă în niciun fel celor care îl acuză de rasism, dar înţelegem că a fost plătit regeşte pentru acest clip publicitar.

image

Foto: Reuters, PopChipsRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg