Inedit! Primele fotografii cu Sandra Bullock în braţele noului ei iubit!

11 septembrie, 2015
sandra bullock png

După mariajul tumultuos cu Jesse James, Sandra Bullock şi-a găsit liniştea în braţele unui fotograf celebru, pe care l-a întâlnit atunci când l-a angajat să fotografieze ziua de naştere a fiului său, în vârstă de cinci ani. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere!

De atunci, însă, au trecut cinci luni, şi cumea e că nimeni nu a reuşit până acum să surprindă o fotografie cu cei doi îndrăgostiţi, care şi-au făcut prezenţa, în calitate de cuplu, şi la nunta lui Jennifer Aniston, o bună prietenă de-a Sandrei Bullock.

Ei bine, iată totuşi că paparazzi au reuşit, zilele trecute, să-i surprindă pe cei doi împreună, pe când Sandra îşi lua fiul de la şcoală. Se pare că Bryan Randall, căci aşa îl cheamă pe noul iubit al actriţrei, a însoţit-o pe aceasta să-l ia pe Louis de la şcoală, ocazie cu care s-a bucurat din plin de timpul petrecut alături de iubita lui, îmbrăţişând-o şi sărutând-o.

image

Şi-n timp ce cei doi par să trăiască o relaţie normală de iubire, tabloidele americane au scos la iveală mai multe detalii despre viaţa lui Bryan Randall, care nu-l pun deloc într-o lumină favorabilă pe celebrul fotograf.

Mai precis, tabloidele scot la iveală anumite conflicte legale pe care le-a avut Bryan cu mult timp înainte s-o cunoască pe Sandra Bullock. Potrivit acestora, Bryan ar fi fost cercetat în trecut pentru că a condus deşi avea permisul suspendat, dar şi că acesta a fost internat într-o clinică de reabilitare pentru a face faţă dependenţei de droguri, chiar când logodnica sa era însărcinată. Şi mai mult de atât, acesta a fost dat în judecată pentru că nu i-a plătit pensie alimentară fetiţei sale în primii ani de viaţă. Însă, se pare că acum toate aceste conflicte s-au aplanat şi că viaţa fotografului a intrat pe un făgaş normal.

Pentru mai multe poze cu Sandra Bullock şi noul ei iubit, Bryan Dandall, click aici!Recente pe Ok! Magazine

laura4 jpg
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg