Inevitabilul s-a produs! Și J Lo renunță la verighetă. Mai suplă ca oricând, s-a văzut cu fiica lui Ben

29 mai, 2024

Amorul nebun care a împins cuplul Bennifer să-și mai dea o șansă chiar în cadrul unui mariaj pare că își trăiește ultimele clipe.

FotoJet J Lo jpg

După ce Ben Affleck a renunțat mai demult la verighetă, iată că același gest l-a făcut și celebra artistă. Multi-talentata Jennifer Lopez a slăbit enorm și are o mină mai tristă ca niciodată. Sau mai degrabă, blazată.

Diva a fost observată fără verighetă. Și destul de tristă, în imaginile în care se află singură în mașină, surprinsă în trafic.

Jennifer Lopez fără verighetă, Profimedia (1) jpg

Jennifer Lopez a fost văzută savurând prânzul la The Maybourne cu fiica cea mare a lui Ben Affleck, Violet, după o zi plină în Beverly Hills.

Jennifer Lopez fără verighetă, Profimedia (3) jpg

Îmbrățișarea celor două pare să spună mai multe decât o mulțime de cuvinte. Amândouă par îndurerate. Dacă se confirmă divorțul, și copiii celor doi vor fi foarte afectați. Atât gemenii lui J Lo îl adoră pe Ben, cât și copiii lui Affleck și-ai lui Jennifer Garner o simpatizează pe J Lo.

Pe de altă parte, artista a arătat ravisant într-o rochie sobră, fără verighetă, cu părul prins în coc, ochelari de soare supradimensionați Dior și tocuri amețitoare. Jennifer a slăbit incredibil de mult. Inclusiv această pierdere în greutate poate fi rezultatul unei dureri sufletești.

Jennifer a fost fotografiată îmbrățișând-o pe Violet în timp ce ieșea din mașină. Întâlnirea lor în oraș vine exact când zvonurile legate de un potențial divorț s-au întețit.

Actorul din Pearl Harbour este văzut mai mereu trist, singur sau în compania mezinului său. Affleck este de nerecunoscut parcă, de când a renunțat la barbă. Zvonurile despre separarea celor doi au fost date chiar de apropiații cuplului. Ben a părăsit deja domiciliul conjugal și stă cu chirie în apropierea fostei soții.

Cumva, zarurile au fost aruncate. Se pare că principala cauză a dizarmoniei dintre ei este ... orgoliul. Amândoi țin să se impună, iar Ben s-a cam săturat de lumina reflectoarelor, căci așa este viața lângă o vedetă de calibrul lui J Lo.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg