Inevitabilul s-a produs! Și J Lo renunță la verighetă. Mai suplă ca oricând, s-a văzut cu fiica lui Ben

29 mai, 2024

Amorul nebun care a împins cuplul Bennifer să-și mai dea o șansă chiar în cadrul unui mariaj pare că își trăiește ultimele clipe.

FotoJet J Lo jpg

După ce Ben Affleck a renunțat mai demult la verighetă, iată că același gest l-a făcut și celebra artistă. Multi-talentata Jennifer Lopez a slăbit enorm și are o mină mai tristă ca niciodată. Sau mai degrabă, blazată.

Diva a fost observată fără verighetă. Și destul de tristă, în imaginile în care se află singură în mașină, surprinsă în trafic.

Jennifer Lopez fără verighetă, Profimedia (1) jpg

Jennifer Lopez a fost văzută savurând prânzul la The Maybourne cu fiica cea mare a lui Ben Affleck, Violet, după o zi plină în Beverly Hills.

Jennifer Lopez fără verighetă, Profimedia (3) jpg

Îmbrățișarea celor două pare să spună mai multe decât o mulțime de cuvinte. Amândouă par îndurerate. Dacă se confirmă divorțul, și copiii celor doi vor fi foarte afectați. Atât gemenii lui J Lo îl adoră pe Ben, cât și copiii lui Affleck și-ai lui Jennifer Garner o simpatizează pe J Lo.

Pe de altă parte, artista a arătat ravisant într-o rochie sobră, fără verighetă, cu părul prins în coc, ochelari de soare supradimensionați Dior și tocuri amețitoare. Jennifer a slăbit incredibil de mult. Inclusiv această pierdere în greutate poate fi rezultatul unei dureri sufletești.

Jennifer a fost fotografiată îmbrățișând-o pe Violet în timp ce ieșea din mașină. Întâlnirea lor în oraș vine exact când zvonurile legate de un potențial divorț s-au întețit.

Actorul din Pearl Harbour este văzut mai mereu trist, singur sau în compania mezinului său. Affleck este de nerecunoscut parcă, de când a renunțat la barbă. Zvonurile despre separarea celor doi au fost date chiar de apropiații cuplului. Ben a părăsit deja domiciliul conjugal și stă cu chirie în apropierea fostei soții.

Cumva, zarurile au fost aruncate. Se pare că principala cauză a dizarmoniei dintre ei este ... orgoliul. Amândoi țin să se impună, iar Ben s-a cam săturat de lumina reflectoarelor, căci așa este viața lângă o vedetă de calibrul lui J Lo.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg