Infidelii care au fost, la rândul lor, înşelaţi

22 august, 2017
RocknRolla   World Film Premiere   Arrivals jpeg

Şi-au făcut partenerii să sufere şi şi-au primit apoi pedeapsa pentru aventura lor. Iată cine sunt starurile care au călcat strâmb şi care au avut ulterior parte de acelaşi tratament!

Jennifer Lopez l-a înşelat pe Cris Judd

image

În 2001, JLo l-a lăsat baltă pe Cris Judd pentru a-şi vedea mai departe de idila fierbinte pe care de-abia o începuse cu Ben Affleck. 15 ani mai târziu, a fost momentul în care superstarul a ajuns să plătească pentru infidelitatea ei. Iubitul ei, Casper Smart, a înşelat-o pe diva supremă, provocându-i acesteia o mare durere sufletească.

Jessica Simpson l-a înşelat pe Nick Lachey, după care a fost înşelată de Eric Johnson

image

Era virgină în noptea nunţii cu Nick Lachey, întregul mapamond ştie asta, însă, odată ce şi-a dat seama cât de interesant e să te distrezi de minune între aşternuturi, a devenit dependentă de senzaţiile tari din dormitor. Astfel încât şi-a înşelat soţul cu un individ pe nume Bam Margera, care s-a lăudat în timpul emisiunii lui Howard Stern cu aventura pe care a avut-o cu frumoasa blondină în 2006. Însă acesta n-a fost singurul ei amant din vrea primei sale căsnicii, Johnny Knoxville şi Adam Levine numărându-se printre cei care au reuşit s-o seducă.

Situaţia s-a inversat şi Jess a fost înşelată de cel de-al doilea soţ, Eric Johnson, care n-a putut rezista farmecelor fostei lui soţii Keri.

Britney Spears l-a înşelat pe Justin Timberlake

image

Arătau atât de bine împreună! Cum să ajungă să-i despartă infidelitatea ei?! Ei bine, în showbiz totul e posibil! Brit s-a iubit cu alt bărbat în timp ce era implicată, în 2002, în idila atât de mediatizată cu Justin, însă nu a suportat să i se aplice acelaşi tratament în 2014, când şi-a prins iubitul cu alta şi i-a dat, drept urmare, imediat papucii.

Madonna l-a înşelat pe Guy Ritchie

image

A infirmat cât a putut ea de ferm zvonurile conform cărora a avut o aventură cu sportivul Alex Rodriguez în timp ce era încă măritată cu regizorul britanic Guy Ritchie. Însă nu i-a convenit de nicio culoare nici că unul din iubiţii ei s-a apropiat nepermis de mult de unul din angajaţii ei. Astfel, ea a vorbit despre întreaga trădare în timpul unui concert din 2016, când şi-a înştiinţat fanii că unul dintre toyboy-ii cu care s-a iubit în ultima vreme avea, pe la spatele ei, o aventură cu antrenorul ei personal, pe care-l avea în echipa sa de cinci ani.

Meg Ryan l-a înşelat pe Dennis Quaid, dar nici el nu era vreo uşă de biserică

image

Prin anii 2000, actriţa a avut o relaţie de scurtă durată cu colegul ei de platou de la Proof of Life, Russel Crowe, în timp ce avea o idilă de lungă durată cu Dennis Quaid. Tot ce a putut spune Meg în apărarea ei e că nici fostul ei partener, cu care împarte acum custodia fiului lor, nu era absolut nepătat…Recente pe Ok! Magazine

Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg