Infidelitatea i-a stricat mariajul lui Goldie Hawn. Adevărul soţului abandonat şi dezonorat

30 septembrie, 2021
3 kurt jpg jpeg

Toată lumea o cunoaşte pe Goldie Hawn şi ştie de parteneriatul ei aparent fericit cu Kurt Russell. Ceea ce nu s-a aflat este că prima ei căsătorie s-a prăbuşit din cauza infidelităţii sale.

Goldie Hawn şi-a făcut un nume în industria cinematografică, cu filme precum "Wild Cats" and "The Christmas Chronicles"

Între 1976 şi 1982, actriţa a fost căsătorită cu Bill Hudson, căsătorie care a venit la numai o lună după ce a divorţat de primul ei soţ, Gus Trikonis.

Hudson şi Hawn s-au întâlnit pentru prima dată în 1975. Pe atunci, Hudson era într-o formaţie, The Hudson Brothers, împreună cu fraţii săi Mark şi Brett, iar aceştia aveau de multe ori turnee cu David Cassidy şi The Osmonds şi chiar aveau emisiunea lor TV.

Hawn era deja o stea şi avea în buzunar peste un milion de dolari pentru rolurile sale în comedii precum "Shampoo," "The Sugarland Express," and "There's a Girl in my Soup.

Prima lor întâlnire a avut loc într-un zbor către Los Angeles. Hawn era la clasa întâi, în timp ce Hudson era cu fraţii săi la economic. Brett a fost cel care a insistat să vorbească cu ea. Era remarcabilă, iar în cercul său de prietene se numărau Candice Bergen şi Ali MacGraw. Hudson a fost fermecat. A fost o conexiune instantanee şi, mai târziu în acea seară, au ieşit la cină.

În timpul cinei, Hawn a început să vorbească cu un domn de la masa alăturată, iar Hudson a fost şocat când blonda i-a spus cu nonşalanţă că domnul, Gus, era soţul ei. Deşi acesta ar fi trebui să fie primul avertisment, Hudson era prea îndrăgostit pentru a-l vedea. Îşi dorea doar ca blonda preferată de la Hollywood să îi devină soţie.

Nimic nu putea depăşi bucuria pe care Hudson a simţit-o în ziua în care s-a căsătorit cu frumoasa Hawn. Se însura cu cea mai faimoasă femeie pe care o cunoscuse vreodată.

„Mă căsătorisem cu femeia pe care o iubeam şi mă simţeam ca cel mai norocos tip de pe Pământ ".

Cu toate acestea, ceea ce i-a spus Goldie i-a spulberat credinţa în dragostea adevărată. Aceasta a fost prima dintre numeroasele bombe pe care Hawn le-a distorsionat  în cursul căsătoriei lor de patru ani.

Hawn l-a întrebat pe Hudson dacă este sigur că au făcut ceea ce trebuie şi i-a mărturisit că vrea o căsătorie deschisă. Declaraţia l-a zguduit pe Hudson.

La momentul nunţii lor, Hawn era deja însărcinată cu primul lor copil, cu Oliver, iar la trei ani de la căsătorie cuplul avea deja al doilea copil, pe Kate.

Hudson îşi aminteşte cum tatăl lui Hawn a încercat să-l avertizeze de infidelitatea fiicei sale spunându-i că Hawn are nevoie de un bărbat diferit pentru fiecare dintre stările ei de spirit. Cu toate acestea, el era prea îndrăgostit în acel moment pentru a vedea asta.

În timpul căsătoriei cu Hudson, Hawn a bifat numeroase aventuri. Una dintre el va deveni de lungă durată, cea cu Kurt Rusell. Deşi sunt împreună de aproape patru decenii, cei doi nu sunt căsătoriţi.

Hudson crede că dorinţa ei de a rămâne într-o relaţie deschisă este motivul pentru care Hawn şi Rusell au rămas necăsătoriţi chiar şi după toţi aceşti ani.

În cartea sa, "2 Versions: The Other Side of Fame and Family", Hudson dezvăluie că Hawn i-a mărturisit odată că nu se vede cu un singur partener pe viaţă.

În ciuda faptului că ştia despre numeroasele ei aventuri, Hudson a rămas, crezând că ceea ce aveau între ei era atât de special încât o va schimba, dar asta nu era decât o dorinţă.

În 1980, Goldie a intrat într-o relaţie cu un actor, iar desconsiderarea ei completă pentru sentimentele lui l-a afectat în cele din urmă. În acel an, Hudson a luat decizia de a pleca.  Blonda a început să se apropie tot mai mult de Kurt Russell.

De la început, Hawn i-a făcut pe Kate şi Oliver să îi spună tată lui Russell, trecând cu vederea complet faptul că greşelile ei au fost cele care i-au făcut să-şi piardă tatăl biologic. Ea vedea în Russell  „protectorul său loial”.

Russell a preluat rolul de tată şi, ani de zile, Hawn a continuat să târască numele lui Hudson în noroi, insistând că şi-a abandonat familia.

În numeroasele sale interviuri, Kate l-a lăudat pe Russell pentru că a fost un adevărat tată pentru ea şi pentru Oliver. În acelaşi timp l-a criticat pe Hudson pentru că a ieşit din viaţa lor.

Hudson descrie unul dintre cele mai dureroase momente din viaţa sa, acela în care copiii săi au început să se refere la Russell ca la tatăl lor, fără să ştie geneza înstrăinării sale faţă de mama lor, Hawn. Acum nu îşi doreşte decât ca toate astea să fie date uitării şi să îşi cunoască nepoţii.Recente pe Ok! Magazine

Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg