Îngrijorare maximă pentru Ela Crăciun. Ce face fiica ei singură în străinătate la 12 ani?

3 iulie, 2024

Încă nu are nici buletinul făcut, însă Alesia a ajuns singură într-o tabără internațională.

La 12 ani, Alesia deja se descurcă singură în aeroport.
La 12 ani, Alesia deja se descurcă singură în aeroport.

Bună vorbitoare de limba engleză, cu planuri mari de viitor, pentru că își dorește să urmeze o facultate în afara țării și să devină o mare actriță la Hollywood, Alesia, fiica Elei Crăciun a plecat pentru prima dată singură într-o tabără internațională, la doar 12 ani.

Cu toate că și-a promis că de această dată să nu plângă, celebra mămica a fost copleșită de emoții la gândul ca fiica sa vă pleca singură peste hotare: ,,Deși până astăzi am fost lipsiți de griji și chiar entuziasmați pentru ea, pentru că va fi o oportunitate perfectă de a prinde încredere în propria persoană, recunosc că, după ce am lăsat-o la aeroport, au început să mă încerce tot felul de gânduri. Fără părinți, fără profesori sau colegi, fără niciun prieteni, Alesia mea pleacă în tabără ca cea mai curajoasă fetița din lume. Cel puțin pentru mine", a declarat emoționată Ela Crăciun.

O experiență plină de peripeții, pentru că zborul Alesiei a avut o întârziere de 3 ore, Ela s-a întors acasă cu fiica sa, pentru a mai petrece și acele clipe împreună, nu înainte însă de a îi oferi micuței toate încurajările sale.

Așa cum Ela Crăciun a făcut de fiecare dată imposibilul și nu a dat în urmă de la nimic, chiar și atunci când șansele păreau a-I fi potrivnice, așa își dorește să fie și fiica sa, Alesia.

Prezentatoare TV, autoare a trei cărți de succes, deținătoarea unui blog recompensat an de an cu multiple distincții pentru conținutul de calitate postat și de curând gazda propriului sau podcast, „Cu Ela la doctor", Ela Crăciun este, în primul rând, mamă a trei copii.

,,Știu că ea vrea să plece la facultate în afara țării, așa că o încurajez și încercam să ne pregătim pentru asta. Știu că pentru mine va fi un pas greu, însă nu pot să nu mă gândesc la ea. Vreau să pun binele ei pe primul loc. Pentru că asta face un părinte. Însă până atunci mai este, iar dacă ar fi să îi dau un sfat, acela ar fi să își urmeze visurile orice ar fi", a completat Ela Crăciun.



Recente pe Ok! Magazine

Victoria Beckham si David Beckham la 25 de ani de la casatorie, nunta de argint   Facebook jpg
Ben Affleck Garner și Lopez colaj jpg
Szilard Deak jpg
We Love Music Festival 2024 (4) JPG
Michelle Pfeiffer vs Francesca Eastwood   Getty Images, Instagram jpg
Sore și fiica ei Erin foto Ok Magazine DSC 3648 (4) jpg
David Beckham si mama sa Beckham, Sandra Beckham, cu David Attenborough la Wimbledon   profimedia 0886338777 jpg
Jennifer Lopez foto Instagram jpg
Andreea Sasu il face tatic pe Philipp Plein   Instagram jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la început de iunie 2024, Profimedia (2) jpg
Agatha Ruiz de la Prada   Facebook 5 jpg
Gina Pistol la MasterChef   Pro TV jpg
Berecleanu Andreea in Turcia 4 (1) jpg
edi iordanescu fb3 jpg
Celine Dion   Profimedia jpg
Amal și George Clooney, vacanță romantică la St Tropez, Profimedia (4) jpg
Ileana Stana Ionescu jpeg
Carmen Tanase png