Îngrijorări legate de starea de sănătate a Emmei Răducanu! Tenismena a avut nevoie de îngrijiri medicale

18 ianuarie, 2024

N-a mai rezistat pe teren! În timpul unui meci de la Australian Open, Emma Răducanu a dat semne că nu se mai simte bine și a stârnit numeroase îngrijorări, după ce un echipaj medical a venit să îi ia tensiunea.

Emma Răducanu, Profimedia (1) jpg

Emma Răducanu reprezintă Marea Britanie la celebra competiție Australian Open. Și iată că în a cincea zi de la începerea turneului, jucătoarei cu origini românești i s-a făcut rău pe teren și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Emma Răducanu, Profimedia (2) jpg

Emmei Răducanu i s-a luat tensiunea arterială și a fost verificată de medic la fața locului, în timpul confruntării din turul doi de la Australian Open, joi.

Reprezentanta Marii Britanii se plânsese că nu se simțea bine în timpul celui de-al treilea set împotriva lui Wang Yafan și era vizibil într-o stare proastă. Emma Răducanu se află într-o perioadă de revenire, după o accidentare serioasă.

Emma Răducanu a început meciul lent, a fost condusă în primul set cu 6-4, după care s-a mobilizat și a reușit să egaleze scorul. În orice caz, comentatorii au observat că jucătoarea nu se simțea bine și mai mult, s-a plâns staff-ului ei că îi venea să vomite!

Se pare că plutește un nor nefast deasupra Marii Britanii. Englezii au aflat și de reprezentanții regali că nu se simt bine. Kate Middleton a fost deja operată, iar Regele Charles se pregătește de o intervenție împotriva adenomului de prostată.

Emma Răducanu este o tenismenă foarte iubită în Anglia. Jucătoarea de origine română a reuşit performanţa de-a aduce primul trofeu US Open în 2022, în Marea Britanie, după o pauză de 44 de ani!

Pentru această performanţă, care i-a făcut şi pe cei din Familia Regală britanică să le crească inimile de mândrie, Regele Charles al III-lea a invitat-o la Castelul Windsor să primească o decoraţie pe măsură: titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic, în urma serviciilor aduse de sportivă tenisului britanic.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg