Îngrijorări legate de starea de sănătate a Emmei Răducanu! Tenismena a avut nevoie de îngrijiri medicale

18 ianuarie, 2024

N-a mai rezistat pe teren! În timpul unui meci de la Australian Open, Emma Răducanu a dat semne că nu se mai simte bine și a stârnit numeroase îngrijorări, după ce un echipaj medical a venit să îi ia tensiunea.

Emma Răducanu, Profimedia (1) jpg

Emma Răducanu reprezintă Marea Britanie la celebra competiție Australian Open. Și iată că în a cincea zi de la începerea turneului, jucătoarei cu origini românești i s-a făcut rău pe teren și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Emma Răducanu, Profimedia (2) jpg

Emmei Răducanu i s-a luat tensiunea arterială și a fost verificată de medic la fața locului, în timpul confruntării din turul doi de la Australian Open, joi.

Reprezentanta Marii Britanii se plânsese că nu se simțea bine în timpul celui de-al treilea set împotriva lui Wang Yafan și era vizibil într-o stare proastă. Emma Răducanu se află într-o perioadă de revenire, după o accidentare serioasă.

Emma Răducanu a început meciul lent, a fost condusă în primul set cu 6-4, după care s-a mobilizat și a reușit să egaleze scorul. În orice caz, comentatorii au observat că jucătoarea nu se simțea bine și mai mult, s-a plâns staff-ului ei că îi venea să vomite!

Se pare că plutește un nor nefast deasupra Marii Britanii. Englezii au aflat și de reprezentanții regali că nu se simt bine. Kate Middleton a fost deja operată, iar Regele Charles se pregătește de o intervenție împotriva adenomului de prostată.

Emma Răducanu este o tenismenă foarte iubită în Anglia. Jucătoarea de origine română a reuşit performanţa de-a aduce primul trofeu US Open în 2022, în Marea Britanie, după o pauză de 44 de ani!

Pentru această performanţă, care i-a făcut şi pe cei din Familia Regală britanică să le crească inimile de mândrie, Regele Charles al III-lea a invitat-o la Castelul Windsor să primească o decoraţie pe măsură: titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic, în urma serviciilor aduse de sportivă tenisului britanic.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg